Alexandru Andrieș "Rock'n'Roll sănătos" letra

Rock'n'Roll sănătos

Dimineaţa, cînd mă trezesc,Intru-n baie, mă bărbieresc,Mă uit în oglindă, cu-atenţie să nu mă tai,Mă-mbrac repede, într-un minut,Şi-uite, ziua a şi început...Numărul unu: mă sui în tramvai.

La repetiţie am întîrziat:S-a-ntîmplat un lucru minunat,Mi-a zis o fată: „Eu ştiu cine eşti tu !”M-a invitat la o îngheţatăCu multă frişcă şi cu ciocolată,La aşa ceva e imposibil să zici nu !

Era frumoasă cum n-am mai văzutŞi-uite-aşa o iau de la-nceput;Aş vrea să-i fac un cîntec, în loc de floare să-i dau...Şi dacă cumva în astă-searăGreşesc cuvintele - nu-i prima oară,Şi-n definitiv sînt textele mele şi fac cu ele ce vreau !

Doar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe ea...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Rock'n'Roll sănătos de Alexandru Andrieș. O la letra del poema Rock'n'Roll sănătos. Alexandru Andrieș Rock'n'Roll sănătos texto. También se puede conocer por título RocknRoll sanatos (Alexandru Andries) texto.