Alexandru Andrieș "Rock'n'Roll sănătos" Songtext

Rock'n'Roll sănătos

Dimineaţa, cînd mă trezesc,Intru-n baie, mă bărbieresc,Mă uit în oglindă, cu-atenţie să nu mă tai,Mă-mbrac repede, într-un minut,Şi-uite, ziua a şi început...Numărul unu: mă sui în tramvai.

La repetiţie am întîrziat:S-a-ntîmplat un lucru minunat,Mi-a zis o fată: „Eu ştiu cine eşti tu !”M-a invitat la o îngheţatăCu multă frişcă şi cu ciocolată,La aşa ceva e imposibil să zici nu !

Era frumoasă cum n-am mai văzutŞi-uite-aşa o iau de la-nceput;Aş vrea să-i fac un cîntec, în loc de floare să-i dau...Şi dacă cumva în astă-searăGreşesc cuvintele - nu-i prima oară,Şi-n definitiv sînt textele mele şi fac cu ele ce vreau !

Doar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe eaDoar pe ea o vreau - doar pe ea, doar pe ea...

Hier finden Sie den Text des Liedes Rock'n'Roll sănătos Song von Alexandru Andrieș. Oder der Gedichttext Rock'n'Roll sănătos. Alexandru Andrieș Rock'n'Roll sănătos Text. Kann auch unter dem Titel RocknRoll sanatos bekannt sein (Alexandru Andries) Text.