Timpuri Noi "Bordelul mov" letra

Traducción al:en

Bordelul mov

Hei, călătorule, stai un minut,Am ceva pentru tine, suflet pierdut,Ochiul lucește cu gând la alcov,Și noaptea începe acum la bordelul mov,Începe la bordelul mov...

Și ușa se-nchide, și pragu-i trecut,Plăcerile sunt toate ale tale, călătorule suflet pierdut.

Love, love, love,M-a înghițit bordelul mov...Love, love, love,M-a înghițit bordelul mov...

Și Lola, Mimi, Bubu și Colette,Zozo, Fufu și micuța Janette,Se-arată zâmbind și e tragic, să știi,Că dinții abia se țin de gingii.

Și Mimi face semn, și mă duc după ea,Și lumina cea mov ascunde perdea,N-are dinții din față și c-un zâmbet oval,Îmi spune că-i place amorul oral.

Mă ia amețeala, Bubu și ColetteM-ajută amândouă să vomit la closet.Patroana se scuză și mi-o dă pe Zozo,Că cică-i mai jună și face mișto.

Și văd unghii negre și țâțe căzute,Pe piele, bubițele mici, mici, mărunteTot așa e Fufu, la fel si JanetteȘi mai fac o tură să borăsc la closet.

Patroana mă roagă să servesc o cafeaȘi-mi spune că apoi mă va face chiar ea,Abia gust din ceașcă și cad la pământȘi mă iau și ma leagă de patul din fund.

Și ochii lor lacomi mă privesc și mă vor,Și simt că sfârșitul e-acum și că mor,Și-mi spun că de mult n-au avut un bărbat,Și că boala scobește în ele treptat...

Love, love, love,M-a înghițit bordelul mov...Love, love, love,M-a înghițit bordelul mov...

Mimi, Bubu, Fufu, Zozo,Janette, Janette, Janette, lacomo!

Greu! Greu!

Scot din mine, trag din vineCât ma tine, trag cât pot. Aspru! Aspru!

Don't be aggressive, don't be aggressive to me...Don't be aggressive, don't be aggressive to me...

Love, love, love,M-a înghițit bordelul mov...Love, love, love,M-a înghițit bordelul mov...

Love, love, love...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Bordelul mov de Timpuri Noi. O la letra del poema Bordelul mov. Timpuri Noi Bordelul mov texto.