Vama Veche "Hotel Cișmigiu" letra

Traducción al:en

Hotel Cișmigiu

De ce cântăm noi acest cântec ?Deci eu nu vreau să mă judece nimeni, înțelegi ?Nu vreau să mă judece nimeni greșit, nu să nu mă judece !Vreau să știe exact ce-a fost.Nu vreau să zică lumea că am făcut un coverȘi ca să vindem discul și ca să avem succes.Da, nu....Trebuie să știe ce a fost Hotel Cișmigiu...Nu asta e problema...Ba da, trebuie să știe că Hotel Cișmigiu e fostul cămin al facultății de teatru și că acolo, într-o seară de iarnă, o fată s-a prăbușit în casa liftului și n-a murit pe loc și nimeni n-a intervenit timp de 3 ore.Tu știi asta ? Nimeni n-a intervenit.Vezi, lumea nu trebuie să uite, e o realitate crudă, e pur și simplu o realitate crudă.

E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frică de mor,Locuiesc într-o hrubă, la cap de coridor,Sunt răcit și mi-e foame, și nu am chior de ban,Fericirea-i la bursă, dar nici p-aia n-o am.

Nu am bani nici de pâine, n-am plătit nici chiria,Și nu dau pe ochi frumoși vodcă la „Omenia”,Mișună presa-n strada și e plin de țigani,E gunoi și e curve, da' și alea vrea bani.

(Refren: )Welcome to the Hotel Cișmigiu!Say: Such a lovely place,Such a lovely place!E ca un sicriu.Să te fut în Hotel Cișmigiu,Îmi e frică și tremur,Îmi e frică și tremurDe un nou cutremur...

Dar mă bucur teribil și zâmbesc neîncetatCu un rictus de hienă care-așa a înghețatMi-ai distrus tinerețea, sănătatea la fel,Fir-ai al dracului de buncăr care-ți zice hotel !

Ne căcăm pe-ntuneric, stăm cu cracii-n pișat,Aicea nu-i de mine, eu sunt un delicat.Vreau o budă normală și un duș cât de cât,Americanii-s de vina, futu-i în gura să-i fut !

(Refren)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Hotel Cișmigiu de Vama Veche. O la letra del poema Hotel Cișmigiu. Vama Veche Hotel Cișmigiu texto. También se puede conocer por título Hotel Cismigiu (Vama Veche) texto.