Marija Šerifović "Sve Po Starom" letra

Traducción al:deen

Sve Po Starom

Idu vekovi, a priča uvek stara.jedan može sve, a drugi nema dara.praštam ti praštam, sigurna samo se pravim.od bola i tuge oproštaj da sastavim.

REF: Opet si lagao. ja isto zaljubljena.hiljadu dokaza, ja isto prevarena.opet sam naivna, i k'o da ne poludi.šta ti se dešava kada srcu daš da sudi.opet se svađamo. znam ja sa kim si bio.i sve ti verujem, a ti me prevario.udaram ja o zid opet sa istim žarom,opet se ljubimo, i opet sve po starom.

Nema razloga, a nekada mi dođeda vičem na sav glas,da popusti da prođe.Tajna je tajna. Kako to ne umem da letim,kada zemlju bez tebe ne mogu da osetim?

Ref. Opet si lagao. ja isto zaljubljena.hiljadu dokaza, ja isto prevarena.opet sam naivna, i k'o da ne poludi.šta ti se dešava kada srcu daš da sudi.opet se svađamo. Znam ja sa kim si bio.i sve ti verujem, a ti me prevario.udaram ja o zid opet sa istim žarom.Opet se ljubimo, i opet sve po starom.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Sve Po Starom de Marija Šerifović. O la letra del poema Sve Po Starom. Marija Šerifović Sve Po Starom texto.