Tereza Kesovija "Voljela sam sve što i on voli" letra

Traducción al:en

Voljela sam sve što i on voli

Voljela sam sve što i on voli,Duge šetnje, ulice u noći...Željela bih opet tamo poćiGdje smo nekad sretni bili mi.Željela bih opet tamo poćiGdje smo nekad sretni bili mi.

Voljela sam sve što i on voli,Kasne goste, kišu iznad grada,.Željela bih da nas prate sadaOni davni izgubljeni sni.Željela bih da nas prate sadaOni davni izgubljeni sni.

(Pripjev)Ali kako? Kako da mu kažemDa se netko u moj život vraća?Prava ljubav može biti kraćaNego što je kratak zimski dan.Ali kako? Kako da mu kažemDa ću svega sjećati se dugo,I kad odem, jer ne mogu drugoI kad zadnji poljubac mu dam.

Voljela sam sve što i on voli,Tihu glazbu, večere u dvoje.Odnio je što je bilo moje,Sad me čeka neki drugi put.Odnio je što je bilo moje,Sad me čeka neki drugi put.

(Pripjev)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Voljela sam sve što i on voli de Tereza Kesovija. O la letra del poema Voljela sam sve što i on voli. Tereza Kesovija Voljela sam sve što i on voli texto. También se puede conocer por título Voljela sam sve sto i on voli (Tereza Kesovija) texto.