Tereza Kesovija "Obećan grad" letra

Traducción al:ru

Obećan grad

Mijenjat ćemo zemlje, gradove i ljude,izmislit ću za te jedan novi svijet.Poći ćemo nekud, mijenjat ćemo sve,nitko da ne sazna gdje.

Bit ćeš moje jutro, dan i smiraj dana,budit će te sunce kao prvi cvijet,ovaj ludi život, ovaj grubi svijet,nikad nek' ne sazna gdje.

AVANJa ću naći obećan mir,jedan kutak sunčan i tih,to će biti život kakav želiš ti.Ima negdje sunca za nasnegdje čeka obećan gradu tom kraju vječno živjet ćemo tad.

REFKutak koji tražimo mi,gdje i bure potraže mir,živjet će od vatre što u nama bdi.Sve što sada čuvaš u snu,ti ponesi na ovaj put,ako snove uzmu - ja ću biti tu.

Bit ćeš moje jutro, dan i smiraj dana,budit će te sunce kao prvi cvijet,ovaj ludi život i ovaj grubi svijet,nitko da ne sazna gdje.

Spalit ćemo sobe, mostove i pisma,ono što nas veže za taj stari svijet,iz tjeskobe noći, poći bilo gdje,ljubav gdje će biti sve.

Avan.

Ref.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Obećan grad de Tereza Kesovija. O la letra del poema Obećan grad. Tereza Kesovija Obećan grad texto. También se puede conocer por título Obecan grad (Tereza Kesovija) texto.