Ukrainian Folk "Ой у лузі червона калина" letra

Traducción al:en

Ой у лузі червона калина

Ойу лузі червона калина похилилася,Чогось наша славна Україна зажурилася.А ми тую червону калину підіймемо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!А ми тую червону калину підіймемо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!

Не хилися, червона калино, маєш білий цвіт.Не журися, славна Україно, маєш вільний рід.А ми тую червону калину підіймемо,А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!А ми тую червону калину підіймемо,А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!

Маршерують наші добровольці у кривавий тан,Визволяти братів-українців з ворожих кайдан.А ми наших братів-українців визволимо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!А ми наших братів-українців визволимо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!

Ой у полі ярої пшенички золотистий лан,Розпочали стрільці українські з ворогами тан,А ми тую ярую пшеничку ізберемо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!А ми тую ярую пшеничку ізберемо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!

Як повіє буйнесенький вітер з широких степів,То прославить по всій Україні січових стрільців.А ми тую стрілецькую славу збережемо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!А ми тую стрілецькую славу збережемо,А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ой у лузі червона калина de Ukrainian Folk. O la letra del poema Ой у лузі червона калина. Ukrainian Folk Ой у лузі червона калина texto. También se puede conocer por título Ojj u luzi chervona kalina (Ukrainian Folk) texto.