O-Zone "Dragostea din tei" letra

Dragostea din tei

Mai-ha-hiMai-ha-huMai-ha-haMai-ha-ha-ha (x2)

Alo, salut,Sunt eu, un haiducȘi te rog, iubirea mea, primește fericirea.Alo, alo,Sunt eu, Picasso,Ți-am dat bipși sunt voinic,dar să știi, nu-ți cer nimic.

Vrei să pleci, dar nu mă, nu mă iei,Nu mă, nu mă iei,Nu mă, nu mă, nu mă iei ,Chipul tău și dragostea din teiMi-amintesc de ochii tăi (x2)

Te sun să-ți spunce simt acum,Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea.Alo, alo,sunt iarăși eu, Picasso,Ți-am dat bip, și sunt voinicDar să știi nu-ți cer nimic.

Vrei să pleci, dar nu mă, nu mă iei,Nu mă, nu mă iei,Nu mă, nu mă, nu mă iei,Chipul tău și dragostea din teiMi-amintesc de ochii tăi. (x2)

Mai-ha-hiMai-ha-huMai-ha-haMai-ha-ha-ha (x2)

Vrei să pleci, dar nu mă, nu mă ieiNu mă, nu mă ieiNu mă, nu mă, nu mă iei,Chipul tău și dragostea din tei,Mi-amintesc de ochii tăi. (x2)

Numa Numa

ma-ia-hiima-ia-huuma-ia-hooma-ia-haa

Hola, salut.Soy yo, tu duqueY yo hice, algo verdadero para enseniarte como me siento

Hola, hola.Soy yo, tu Picasso.Yo pintare mis palabras de amor con tu nombre en cada pared.

Cuando te vas, mis colores se ponen gris.Numa numa yei, numa numa numa yeiCada palabra de amor que yo dije antes,Ahora lo pinto cada dia

Yo vendi mis cuerdas, mi cancion y suenos.Y compre algunas pinturas para representar los colores de mi amor.

Hola, hola.Soy yo otra vez.Tu Picasso, yo pintare mis palabras de amor con tu nombre en cada pared

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Dragostea din tei de O-Zone. O la letra del poema Dragostea din tei. O-Zone Dragostea din tei texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Dragostea din tei. Que significa Dragostea din tei.