Moana (OST) "Što dalje (How Far I'll Go Croatian)" letra

Traducción al:deenplsr

Što dalje (How Far I'll Go Croatian)

Zašto stalno mene vuče to more?Još od prvoga dana čujem samo pučinuŽelim mirna biti tamo goreAle mir moj ruši moreI vraćam se uvijek tu

I kad lutam čak vidim tajni znakMoj je korak lak jer je jasan tragShvaćam isti tren put svoj zabranjenKamo žudim poć

Gledam gdje ljubi se mora rub sa nebom!Što dalje je to ne zna se!Vjetar jak dat će mom jedru smjer kada krenem!Da saznam sve!Tajne te ja ne znam kamo to vode me

Ja znam, svima nama ovaj otok pruža srećuJer je otok siguran i dobro znanSvak zna što da čini za svoj otokPa se be brinem o tomZadatak ovaj dobro znam!

Biti tu za vas, snaga, mač i štitSvima donijet spas, bit što moram bitAl svoj pravi glas ja ne mogu krit!Zašto teško je?

Gledam trag koji sja svaki dan i blješti!Što dalje je to ne zna se!Svaki val ko da zove mene van na to more!Da saznam sve!Iza linije što se krije te!

Gledam gdje ljubi se mora rub sa nebom!Što dalje je to ne zna se!Vjetar jak dat će mom jedru smjer kada krenem!Da saznam sve!Gdje zove me!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Što dalje (How Far I'll Go Croatian) de Moana (OST). O la letra del poema Što dalje (How Far I'll Go Croatian). Moana (OST) Što dalje (How Far I'll Go Croatian) texto. También se puede conocer por título Sto dalje How Far Ill Go Croatian (Moana OST) texto.