Can Yücel "Hayatta Kalmanın Kuralları" letra

Traducción al:ru

Hayatta Kalmanın Kuralları

‎-Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz verme.-İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.-Kimseye yalvarma.-Asla dönüp arkana bakma.-Sır tutmasını bil.-Dostlarının yeri ayrı, sevgilinin yeri ayrı.Sevgilin için dostlarını, dostların için sevgilini satma.

-Kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.-Bir ilişkiyi kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama.-Seni sevenlerle kullananları iyi ayırt et.-Seni dinleyip anlamaya niyetli olmayanlarla tartışma.-Emrivaki oluşturulan dostlukları kabul etme.-Eğer verdiğin o kişide kalmıyorsa ikinci bir sır şansı verme.

-Kendini öven insanlardan kaç.-Karşındakinin doğruyu söylediğini varsayma.-Kendine saygını kaybetmene neden olacak hiçbir şey yapma.-Sorunun olduğunda insanlar, zaman ayırıp seni dinliyorsa onların öğütleri gözardı etme.-Göz göre göre su birikintilerine taş atma, mutlaka üzerine sıçrar.-Gözyaşlarının değerini bil. Onları hak etmeyenler için harcama.

-Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma.-Kendini sev.-Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek olduğunu unutma.-Dostluğunla yetinmeyenler için hiçbir fedakarlık yapma.-İnsanları kaybediyorsun diye ağlayıp sızlama, ama kazandığın insanların değerini bil.-Kimseye taşıyabileceğinden fazla değer verip bununla övünmesine fırsat verme.-İstediğini almak için asla duygu sömürüsü yapma.-Sana duyulan sevgiyi ve güveni istismar etme.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Hayatta Kalmanın Kuralları de Can Yücel. O la letra del poema Hayatta Kalmanın Kuralları. Can Yücel Hayatta Kalmanın Kuralları texto. También se puede conocer por título Hayatta Kalmanin Kurallari (Can Yucel) texto.