Can Yücel "Unknown Title" letra

Traducción al:enfa

Unknown Title

O'nun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da;Hatta her hangi bir tanesi de.Unutma tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil..ama şayet o, seni olup olmadık yerlerde güldürebiliyorsa,Seni iki kez düşündürebiliyorsa,Onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin herşeyi ver.

Seni günün her anında düşünmüyor olabilir;ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir: "kalbini".Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma,Ve verebileceğinden fazlasını bekleme..

Seni mutlu ettiğinde gülümse,Kızdırdığında fark etmesini sağla ve birlikte değilken özlendiğini bil..

Unknown Title

می توانی اولین عشق او نباشی ، آخرین عشقش همو یا هر کدام از عشق هایشفراموش نکن دقیقا مثل تو ، او هم کامل نیستاما اگر او ، می تواند تو را وقت و بی وقت بخندانداگر می تواند تو را به فکر واداردسعی کن او را با خودت نگه داری و هرچه می توانی به او بدهی بده

امکان دارد که هر لحظه در روز ، به تو فکر نکنداما به تو یک بخش شکستنی وجودش را خواهد دادقلبش رازخم نزن آن را ، تغییرش نده ، برایش تصمیم نگیرو انتظار بیش از حد از آن نداشته باش

وقتی که تو را خوشحال می کند بخندوقتی عصبانیت می کند کاری کن که نفهمد و وقتی که با هم نیستید بدان که دلتنگ توست

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Unknown Title de Can Yücel. O la letra del poema Unknown Title. Can Yücel Unknown Title texto.