Christmas Carols "El cant dels ocells" letra

Traducción al:deenesfrit

El cant dels ocells

Al veure despuntarel major lluminar,en la nit més ditxosa,els aucellets cantanta festejar-lo vanamb sa veu melindrosa.

I l’àguila imperial,se’n vola cel endaltcantant amb melodiadient: – Jesús és natper treure’ns de pecati dar-nos alegria.

Respon-li bé el pardal- Avui, nit de Nadalés nit de gran contento!El verdum i el lluerdiuen cantant també:– Oh, que alegria sento!

I canta el passarell:– Oh, que hermós i que bellés l’Infant de Maria!Li respon ara el tord,– Vençuda és la mort,i naix la vida mia!

Murmura el rossinyol:– És més bonic que el sol,més brilliant que una estrella.La cotxa i el bitxac,festegen al manyac– i a sa Mare donzella.

Refila el reietóper glòria del Senyor,filant amb biçarria.El canari segueix.Llur música pareixcelestial melodia.

Ja n’entra el cotoliudient: - Aucells, veniua festejar l’aurora.I la merla, xiulant,anava festejanta la més gran Senyora.

L’estiverola diu:– Ja no és hivern ni estiu,sinó que és primaverapuix que és nada una florque exhala tal olorque omple la terra entera.

Cantava el francolí:– Aucells: qui vol veniravui, a trenc de dia,a veure el Gran Senyoramb sa gran resplendora dins d’una establia?

Picots i borronersvolen entre els fruiterscantant llurs alegries;la guatlla i el cucutdel molt lluny han vingutper contemplâ el Messies.

Vé xiluant el puput:– Eixa nit ha vingutel Rei de més grandesa.La tórtora i el colom,admiren a tothomcantant sense tristesa.

I canta la perdiu:– Me’n vaig a fê el meu niua dins de l’establia,per veure bé l’Infantcom està tremolanten braços de Maria.

La garsa, griva i gaigdiuen: – Ara vé el maig!Respon la cadernera:– Tot arbre reverdeix,tota planta floreix,com si fos la primavera.

Xiuxiueja el pinsà:– Glòria avui i demà;sento immensa alegria,de veure el Diamanttan hermós i brillanten braços de Maria.

El xut, també el mussol,en veure eixir el sol,confosos se retiren;el gamarús i el ducdiuen: – Mirar no puc;tals resplendors m’admiren.

El canto de los pájaros

Al ver despuntarel mayor resplandoren la noche más dichosalos pajaritos vana cantarle con suvoz melodiosa.

El águila imperialva por los aires,cantando una melodía,diciendo: Jesús ha nacidopara librarnos del pecadoy darnos Alegría.

Le responde el gorrión:Esta noche es Navidad,es noche de gran contento.El verderón y el lugano dicen,cantando también:¡Oh, qué alegría siento!

Cantaba el pardillo:¡Oh, qué hermoso y qué belloes el Hijo de María!Y el zorzal alegre:Vencida está la muerte,ya nace en mi la Vida.

Cantaba el ruiseñor:Es hermoso como un sol,brillante como una estrella.El colirrojo y la tarabillacelebran la criaturay su Madre doncella.

Cantaba el reyezuelopara gloria del Señor,inflado de gallardía;el canario continúa:su música parecedel Cielo gran melodía.

Ya entran el totovíadiciendo: Pájaros venida festejar la aurora!Y el Merlot, silbando,iba festejandoa la más grande Señora.

El herrerillo dice:No es invierno ni veranosino que es primavera;pues que nada es una florque por todas da olory llena la tierra entera.

Cantaba el francolí:Pájaros que quereis venirhoy al amanecera ver al gran Señorcon su gran resplandordentro de un establo?

Carpinteros y camachuelosvuelan entre los frutalescantando sus alegrías;la codorniz y el cucode muy lejos han venidopara contemplar al Mesías.

Viene cantando la abubilla:Esa noche ha venidoel Rey con más grandeza!La tórtola y la palomaadmiran a todoscantando sin tristeza.

Cantaba la perdizme voy a hacer el nidodentro de aquel establo,para ver al Niñocomo está en brazosde María temblando.

La garza, el charlo y el arrendajodicen: Ya viene el mayo.Responde el jilguero:Todo árbol reverdece,toda planta florece,como si primavera fuese.

Susurra el pinzón:Gloria hoy y mañana;siento gran alegríade ver el diamantetan hermoso y brillanteen los brazos de María.

El autillo y el mochueloal ver salir el solconfundidos se retiran.El cárabo y el búho realdicen: Mirar no puedo;tales resplandores me admiran!

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción El cant dels ocells de Christmas Carols. O la letra del poema El cant dels ocells. Christmas Carols El cant dels ocells texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir El cant dels ocells. Que significa El cant dels ocells.