Carla's Dreams "P.O.H.U.I." letra

Traducción al:deenitru

P.O.H.U.I.

Și iar îi frig. Și iar-îi depresneac…Și iară îi sfârșit de lună și tu stai pe galeacDar ție ți-e P.O.H.U.I.De toată lumea (care e)Stresată de știri și despărțiri din serialeDe curve și gay, de macho-holtei și www cu fete goaleAșa de P.O.H.U.I.De faptul că-s reduceri mari într-un butic cu țoale

Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumCu căștile pe cap mergi singur pe drum.Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumȘi-ai vrea ca cineva să simtă tot ce simți acum.Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumCu căștile pe cap mergi singurel pe drum.Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumȘi-ai vrea ca cineva să fie lângă tine-acum… lîngă tine-acum.

Acasă este niște borș ș-oleacă de smîntînă,Ne v temu o venit factura la lumină.Pornești televizorul, ca sunet de fundal,Acolo trei deștepți discută ultimul scandal.Dar ție ți-e P.O.H.U.I.Tu ieși afarăȘi pentru că e vânt, aprinzi țigara-n scară,Pui căștile și te gândești pe cine vrei să vezi diseară.

Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumCu căștile pe cap mergi singur pe drum.Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumȘi-ai vrea ca cineva să simtă tot ce simți acum.Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumCu căștile pe cap mergi singurel pe drum.Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumȘi-ai vrea ca cineva să fie lîngă tine-acum… lîngă tine-acum.

Și sunt momenteȘi chiar și zileÎn care bei chiar dacă știi că iei pastile,În care ciocolata distruge-orice dietă,În care pe la 12 noaptea-ți place ceaiul cu cotlete,În care vrei să dormi și luni și marți pân’ pe la 9,În care ai pantofi murdari chiar dacă nu mai plouă…Sunt așa zileCând ți-i P.O.H.U.I.

Dum-dum-dum, durum-du-dum-dumCu căștile pe cap mergi singur pe drumDum-dum-dum, durum-du-dum-dumȘi-ai vrea ca cineva să simtă tot ce simți acumDum-dum-dum, durum-du-dum-dumCu căștile pe cap mergi singurel pe drumDum-dum-dum, durum-du-dum-dumȘi-ai vrea ca cineva să fie lîngă tine-acum… lîngă tine-acum.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción P.O.H.U.I. de Carla's Dreams. O la letra del poema P.O.H.U.I.. Carla's Dreams P.O.H.U.I. texto. También se puede conocer por título POHUI (Carlas Dreams) texto.