Okean Elzy "Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста)" letra

Traducción al:huru

Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста)

Ластівка з мого містаВзяла моє тепло –Більше не хоче його віддати,Холодно стало давно.Ластівка з мого містаВзяла у мене сон.Лиш захотів я сон повернути –Більше її не було!

Хей, зачекай, зачекай і високо не літай!Тільки ти, тільки я, тільки ми з тобою!Хей, зачекай, зачекай і далеко не тікай –То знайду ластівку із мого міста, знай!

Ластівка з мого міста пише мені листи.Я їх читаю, але не знаю: ти це була чи не ти?Ластівка з мого міста б’ється в чиєсь вікно.Знаю, для неї небо – пустеля,Але мені все одно!

Хей, зачекай, зачекай і високо не літай!Тільки ти, тільки я, тільки ми з тобою!Хей, зачекай, зачекай і далеко не тікай!Я знайду-у ластівку із мого міста, знай!Зачекай, зачекай і високо не літайЯ знайду ластівку із мого міста,Ластівку із мого міс-так і знай-є!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста) de Okean Elzy. O la letra del poema Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста). Okean Elzy Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста) texto. También se puede conocer por título Lastivka z mogo mista Lastivka z mogo mista (Okean Elzy) texto.