Okean Elzy "Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста)" Слова песни

Перевод на:huru

Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста)

Ластівка з мого містаВзяла моє тепло –Більше не хоче його віддати,Холодно стало давно.Ластівка з мого містаВзяла у мене сон.Лиш захотів я сон повернути –Більше її не було!

Хей, зачекай, зачекай і високо не літай!Тільки ти, тільки я, тільки ми з тобою!Хей, зачекай, зачекай і далеко не тікай –То знайду ластівку із мого міста, знай!

Ластівка з мого міста пише мені листи.Я їх читаю, але не знаю: ти це була чи не ти?Ластівка з мого міста б’ється в чиєсь вікно.Знаю, для неї небо – пустеля,Але мені все одно!

Хей, зачекай, зачекай і високо не літай!Тільки ти, тільки я, тільки ми з тобою!Хей, зачекай, зачекай і далеко не тікай!Я знайду-у ластівку із мого міста, знай!Зачекай, зачекай і високо не літайЯ знайду ластівку із мого міста,Ластівку із мого міс-так і знай-є!

Ласточка из моего города

Ласточка из моего городаотняла мое тепло-и больше не хочет его отдавать,холодно стало давно.Ласточка из моего городаОтняла у меня сон.Лишь захотел я сон вернуть-Больше её не было!*

Эй подожди, подожди и высоко не улетай!Только ты, только я, только мы с тобой!Эй подожди, подожди и далеко не убегай-Я найду ласточку из моего города , знай!

Ласточка из моего города пишет мне письма.Я их читаю, но не знаю : это была ты или не ты ?Ласточка из моего города бьется в чье-то окно.Знаю , для неё небо-постель,Но мне все равно!

Эй подожди, подожди и высоко не улетай!Только ты, только я, только мы с тобой!Эй подожди, подожди и далеко не убегай-Я найду ласточку из моего города , знай!Подожди, подожди и высоко не улетай!Я найду ласточку из моего города ,Ласточку из моего города , знай!

Здесь можно найти Русский слова песни Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста) Okean Elzy. Или текст стиха Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста). Okean Elzy Lastivka z mogo mista (Ластівка з мого міста) текст на Русский. Также может быть известно под названием Lastivka z mogo mista Lastivka z mogo mista (Okean Elzy) текст. На этой странице также содержится перевод и значение Lastivka z mogo mista Lastivka z mogo mista. Lastivka z mogo mista Lastivka z mogo mista перевод.