Ahmet Kaya "Ayrılığın Hediyesi" letra

Traducción al:enfa

Ayrılığın Hediyesi

Şimdi saat sensizliğin ertesiYıldız doğmuş gökyüzü ay aydınAvutulmuş çocuklar çoktan sustuBirben kaldım tenhasında...Gecenin avutulmamıs ben.

Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettimKi bu yaşlar utangaç boynununkolyesi olsunBuda benim sanaayrılırken hediyem olsun.

Soytarılık etmedengüldürebilmek seniEkmek çalmadan doyurabilmekVe haksızlık etmedendoğan güneşeBütün aydınlıkları içinesezebilmek gibiMülteci isteklerim olduarasıra biliyorsunŞimdi iyi niyetlerimi bir biryargılayıp asiyorumBu son olsun, son olsun.

Şimdi saat yokluğunun belasıSensiz gelen sabaha günaydınİşi gücü olanlar çoktan gittiBir ben kaldım voltasında geceninHic uyumamış benŞimdi gözlerime ağlamayı öğrettimKi bu yaşlar utangaçboynun kolyesi olsunBu da benim sanaAyrılırken hediyem olsun.

Kafamı duvara vurmadantanıyabilmek seniBeyninin icindekileri anlıyabilmek veYitirmeden yüzündeki anlıktebessümüBütün saatleri öyleyceDondurabilmek içinÇıldırasıya paraladım kendimiLanet olsunArtık sigarayı üç paketeçıkarttım gündeOlsun gözüm olsun,ne olacaksa olsun....

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ayrılığın Hediyesi de Ahmet Kaya. O la letra del poema Ayrılığın Hediyesi. Ahmet Kaya Ayrılığın Hediyesi texto. También se puede conocer por título Ayriligin Hediyesi (Ahmet Kaya) texto.