Rúzsa Magdolna "Nem kelek már fel" lyrics

Translation to:en

Nem kelek már fel

Nem kelek már fel. Csak a néma földre fekszem.Értem sírnotok nem kell. Nélküle semmi lettem.Én nem kelek már fel. A kőbe süllyed a testem,Az éj a szívemben, az ég a szememben.

Kő, az vagyok, csak egy kő.Nélküle örökkön árva, a némaságba zárva.

Nem kelek már fel. Járjatok csak rajtam!Ő itt veszített el. Egyedül itt maradtam!Én nem kelek már fel. Csak ha eljön értem újra.Magához ő emel, és visz egy messzi útra.

Kő, az vagyok, csak egy kő.Nélküle örökkön árva, a némaságba zárva.Kő, az vagyok, csak egy kő.Nélküle örökkön árva, Egy érintésre várva.

Nem érzek, és nem látok.Vak éjszakában várok, hogy eljön értem még.

Kő, az vagyok, csak egy kő.Nélküle örökkön árva, a némaságba zárva.Kő, az vagyok, csak egy kő.Nélküle örökkön árva, egy érintésre várva.

I Won't Wake Up Anymore

I won't wake up anymore. I just lay to the tuneless ground down.For me you don't have to cry. Without him I've become nothing.I won't wake up anymore. My body's sinking into the stone,The night's in my heart, the sky's in my eyes.

Stone, I am only a stone.Without him eternally orphan, locked into muteness.

I won't wake up anymore. Just walk on me!He lost me here. I stayed here alone!I won't wake up anymore. Even if he comes for me again.He pulls me close to him and takes me for a distant journey.

Stone, I am only a stone.Without him eternally orphan, locked into muteness.Stone, I am only a stone.Without him eternally orphan, waiting for a touch.

I can't feel and I can't see.I'm waiting in the blind night for him to come for me.

Stone, I am only a stone.Without him eternally orphan, locked into muteness.Stone, I am only a stone.Without him eternally orphan, waiting for a touch.

Here one can find the English lyrics of the song Nem kelek már fel by Rúzsa Magdolna. Or Nem kelek már fel poem lyrics. Rúzsa Magdolna Nem kelek már fel text in English. Also can be known by title Nem kelek mar fel (Ruzsa Magdolna) text. This page also contains a translation, and Nem kelek mar fel meaning.