Juice Leskinen "Ollaan ihmisiksi" lyrics

Translation to:fr

Ollaan ihmisiksi

Olen väsynyt, kiellä en, kun särkyi lumous.Väsyttää tämä eläinten vallankumous.Ne hirnuu mulle, ne haukkuu mua, ne vetäytyy reviiriin,Ne on jalompia kuin minä, ne kuuluu leijoniin.

Jos oon heikko, ne hyökkää sutena kimppuun,Yksilöön kiinni kuin sika limppuun.Ja tädit kaikesta motkottaa, ne kanana - kotkottaa.

Katso armeijaa, ja katsot tylsään hanhiparveen.Katso johtajaa, ja katsot johtajan sorkkaan ja sarveen.On miehiä haukat ja miehiä, on myöskin kyyhkyt nää,Vain äiti on äiti, ja lapsi on lapsi, ne yhdessä nyyhkyttää.

Karsinaan vie lammaslaumaa poliitikko, ja sanoo hyvää saumaa,Se on pukki vahtina kaalimaan, se on pantu ihmistä vaalimaan.

(4x)Ollaan ihmisiksi, "no-o".

Mies taivainen kynsin ja hampain käy kiinni jumalan karitsaan,Minä vaivainen oon, hän laulaa, mato, matkamies maan.Ylösnousemus jälkeen kaiken, ylösnousemus päivä uus.Ylösnousemus siihen on meillä, yksi ainoa mahdollisuus.

(8x)ollaan ihmisiksi, "no-o"

Here one can find the lyrics of the song Ollaan ihmisiksi by Juice Leskinen. Or Ollaan ihmisiksi poem lyrics. Juice Leskinen Ollaan ihmisiksi text.