Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Gjyste Vulaj "Deshtoj dasmë jonë" lyrics

Deshtoi dasma jone
Tjeter vashe nuse ke prua
Dhe po i jep unazen
Qe bleve per mua
Unazen...

Refreni:
S'te jam hidheru qe me tradhetove
Hallall vitet qe m'i more
Amanet mos me harro
Nganjehere tek varri me shko.

Deshtoi dasma jone
Gabimin nuk e di
Ishe fat i dikujt tjeter
Per mua fat i zi
Fat i zi...

Refreni:
S'te jam hidheru qe me tradhetove
Hallall vitet qe m'i more
Amanet mos me harro
Nganjehere tek varri me shko.

Lumturine afatshkurte
Me ty e perjetova
Nje furtune eshte jeta
Por pa ty s'e perballova
S'e perballova.

Refreni:
S'te jam hidheru qe me tradhetove
Hallall vitet qe m'i more
Amanet mos me harro
Nganjehere tek varri me shko.