Skryabin "Z Novim rokom i Rozhdestvom (З Новим роком і Рождеством)" lyrics

Translation to:ru

Z Novim rokom i Rozhdestvom (З Новим роком і Рождеством)

Нехай залишаться в старому роціСльози, хвороби і біди.Хай подобріють всі люди недобрі,Нехай їм стане легше на світі.Нехай малесеньке Боже дитяткоЗігріє наші змучені душі.Нехай збуваються всі наші мріїІ бідувати ніхто не мусить.

З Новим роком і Рождеством,Я знову повертаюсь додому.З Новим роком і Рождеством,Ялинки, вогники кольорові.З Новим роком і Рождеством,Побачимося з вами на свята.З Новим роком і Рождеством,У сніжки бавляться ангелята.

Нехай забудуться зло і образи,Недобре слово тяжче за камінь.Нехай повернеться наша надія,Яку ми безнадійно шукаєм.Нехай всіх діток, що без мами і татаПрийме велика тепла родина.Нехай добро не землю випаде снігомІ краще стане кожна людина.

Here one can find the lyrics of the song Z Novim rokom i Rozhdestvom (З Новим роком і Рождеством) by Skryabin. Or Z Novim rokom i Rozhdestvom (З Новим роком і Рождеством) poem lyrics. Skryabin Z Novim rokom i Rozhdestvom (З Новим роком і Рождеством) text. Also can be known by title Z Novim rokom i Rozhdestvom Z Novim rokom i Rozhdestvom (Skryabin) text.