Gibonni "Tajna vjestina" lyrics

Translation to:enru

Tajna vjestina

Postoji tajna vještina: biti jedno za drugo.I kad potamni zlatnina, i ćutim da je gotovoja plovim miran i čuvam to sto imam,tu varku da sam za te ipak drukčiji od svih bivših.

Još ti se radujem, a nemam zašto biti ponosan na nas.Još ti se radujem, i svoje tajne tebi govorim na glas,k'o da sve je s nama isto kao prije, a nije.

Postoji tajna vještina: srcu se pokoriti,i to su priče za djecu u koje ne želim sumnjati.Plovim miran, baš kao da još te imam,i lažem da sve je dobro i da bolje ne može, a može.(Plovim miran, baš kao da još te imam, i lažem)da sam za te ipak drukčiji od svih bivših.

A Secret Skill

There's a secret skill: being cut out for each otherAnd when the goldness fades, and I sense it's overI sail calmly and safeguard what I have,the illusion that, in your eyes, I am still different from all the exes

I still look forward to you, and I have no reason to be proud of usI still look forward to you, and tell you my secrets out loudAs if all about us was the same as it used to be, but it's not.

...Read More

Here one can find the English lyrics of the song Tajna vjestina by Gibonni. Or Tajna vjestina poem lyrics. Gibonni Tajna vjestina text in English. This page also contains a translation, and Tajna vjestina meaning.