Ewa Farna "Oblíbená věc" lyrics

Translation to:en

Oblíbená věc

Oči mám zavřené z hlavy mažu fakt,pozoruje jak se svlékám nezná takt,Vždycky má co chce vše dostane ne dnesnechci být jak stín jeho stín.

Do hlavy mu vtloukám važ si že mě máš,nikdy nespím jen tak s někým víš to sám,občas jsem i obyčejná a nechci venale já nechci být ve stínu jen.

Jsem svá, tak mysli si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, jsem tvá oblíbená věc,Tvá oblíbená věc.

Každý ráno stejný téma nudí mně,a když srdce zlomíš stejně srovná se,s každým šrámem další důvod vzít mu zbraň,ty dál nesmíš být ve stínu mém.

Dlouho jsi na mně tu svojí faleš hrál,skoro nespím, mlátím pěstí,ve dne šílím za tím co vztek ve mně sílí ,zas a znova prázdný slova,můžem v klidu aspoň chvíli být.

Jsem svá, tak mysli si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, jsem tvá oblíbená věc,Tvá oblíbená věc,oblíbená věc,Tvá oblíbená věc,tak říkej si co chceš,co chceš.

Jsem svá,Jsem svá, tak mysli si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, jsem tvá oblíbená věc.

Jsem svá, tak říkej si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, oblíbená věc,oblíbená věc,Jsem svá, tak říkej si co chceš,Jsem tvá, oblíbená věc.

The favourite thing

I have closed eyes, I delete fact of my head.He watches, how I strip, he does not know tact.He always has, what he wants, he gets everything, no, todayI do not want to be like a shadow, his shadow.

I instill in his head „ you respect, that you have me“I never make love to someone just because, you know it yourselfOften I am ordinary and I do not want outside.But I just do not want to be in the shadow.

I am myself, so you think, what you want,I am myself, stay or go.I am myself, and you do not move with it.I am myself, I am your favourite thing,Your favourite thing.

Every morning I am bored of the same topic.And when you break my heart, I buck up,With each gash another reason to take his gunFarther you must not to be into my shadow.

You played your falcity to me for a long time,I do not sleep almost, I hit fist,I am going crazy by day, while anger gains strenght in me,Empty words over again and again,We can be calm for a while at least.

I am myself, so you think, what you want,I am myself, stay or go.I am myself, and you do not move with it.I am myself, I am your favourite thing,Your favourite thing,The favourite thing,So you say, what you want.What you want.

I am myself, so you say, what you want,I am myself, stay or go.I am myself, and you do not move with it.I am your favourite thing,The favourite thing,I am myself, so you say, what you want.I am your favourite thing

Here one can find the English lyrics of the song Oblíbená věc by Ewa Farna. Or Oblíbená věc poem lyrics. Ewa Farna Oblíbená věc text in English. Also can be known by title Oblibena věc (Ewa Farna) text. This page also contains a translation, and Oblibena věc meaning.