Ewa Farna "Oblíbená věc" Слова песни

Перевод на:en

Oblíbená věc

Oči mám zavřené z hlavy mažu fakt,pozoruje jak se svlékám nezná takt,Vždycky má co chce vše dostane ne dnesnechci být jak stín jeho stín.

Do hlavy mu vtloukám važ si že mě máš,nikdy nespím jen tak s někým víš to sám,občas jsem i obyčejná a nechci venale já nechci být ve stínu jen.

Jsem svá, tak mysli si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, jsem tvá oblíbená věc,Tvá oblíbená věc.

Každý ráno stejný téma nudí mně,a když srdce zlomíš stejně srovná se,s každým šrámem další důvod vzít mu zbraň,ty dál nesmíš být ve stínu mém.

Dlouho jsi na mně tu svojí faleš hrál,skoro nespím, mlátím pěstí,ve dne šílím za tím co vztek ve mně sílí ,zas a znova prázdný slova,můžem v klidu aspoň chvíli být.

Jsem svá, tak mysli si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, jsem tvá oblíbená věc,Tvá oblíbená věc,oblíbená věc,Tvá oblíbená věc,tak říkej si co chceš,co chceš.

Jsem svá,Jsem svá, tak mysli si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, jsem tvá oblíbená věc.

Jsem svá, tak říkej si co chceš,Jsem svá, zůstaň a nebo běž,Jsem svá, a ty s tím nepohneš,Jsem tvá, oblíbená věc,oblíbená věc,Jsem svá, tak říkej si co chceš,Jsem tvá, oblíbená věc.

Здесь можно найти слова песни Oblíbená věc Ewa Farna. Или текст стиха Oblíbená věc. Ewa Farna Oblíbená věc текст. Также может быть известно под названием Oblibena věc (Ewa Farna) текст.