Sagopa Kajmer "Sansür Perdesi" lyrics

Sansür Perdesi

MOZOLE MİRACH VERSE :

Sabır taşında sınırı vardır aklı hakla taşmamaktırakmamaktır zerre yaş gözümden kinle kusmamaktır.Fırsat elde olsa kime ne fayda zalimimElinde hançeriyle ecele davetinde susmamaktır.Hadi bak evlat rapimde eksik olanı söyle içini dökve sözünü perde arkasında gizleme.Her sual cevabı doğurur,karanlık ışığı soğururve zor zamanda bilki yalnız dost korur.Kuruntularla olmuş aklının içinde binbir fikirde olsa fitnelikle adam olunmaz.İki yanımda iki melek görür yazar ki affı yokturKimse bilmez kimse duymaz ancak kimse kaçamaz.Anlamaz ki dar beyinli sakin halde beklemeklive emeklemek liriklerinde mana ikilemeklTek yemekli öğünlerimde gel misafir olkulum ki yaradana affet, bana göre değil ihanet.

SİTEM DEPRESİF VERSE:

Rüzgar es bu kalbe ve sil süpür o izleriElden gelen sadece sessizlik ve izlemektiAorla gülmek fayda etmezağla depro sendeYaşlar akar,zaman susar boş ver yolunu gözlemeÇığlık atsam kim duyar?Kim kulak verir bu adamaYarına çıkana dek söyle kim girer hayatıma?gideni silmek olmaz,vardır elbet nedeniGiden kimse ağlamaz göze almıştır her şeyi.Yıllar geçsin fark etmez beklemekten bıkmaz ömrüm,Yollarınsa sonu gelirbil ki yalnız ömrüm.(yalnız)Kimsesiz çaresiz ve sensizellerim soğuk,puslu geçen her günümde gözlerimse hep donuk.Yaşlanan sebeplerim yolunda direne dursunKoşsun-tek bir hamle hisset sende sözlerimse dibine vursunkaybetmekse zor gelir,insan umuda yenilir,çok konuşmak yanlışımsa bende bugün suskunum.

Gözlerim sansür perdesi.Bensiz ruhuna kaç para biçtin?Hadi git,durma !...Görmezden geldim.Beni,benim önümde yerle bir ettin.

SAGO VERSE

Ben insanmışım...Hakkımı HAK'tan sipariş almışlar,Düşünce yetime kelepçe takmaya musallat olmuşlar.Yatıya kalmamış,dudakta okunan iyimser dualar.Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama çakılmadım.Kime ne ki ben kimim?..Nereye yürüyorum?...Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?...Aynamın cadısına günde kaç kez selam veriyorum?...Evimin hangi odasında ölmek istiyorum?...Bende bilmiyorum...Ne tuhaftır ki,biriniz her zaman şanslı sıfatıaldınız.Çoğunuz buraya test için atıldınız.Yıprandıkça arttı aşkınız,yandınız.Yarına salim çıkmak yetmez,yanıldınız.Yankılanan milyar ahın hücumda ağır sövgüsü.Tünel sonunda görülür ıstırahat köprüsü.Ne zaman onla tanışacak bu ömrün paslı törpüsü.Ve onca tünel faresinin gürültüsü...

NAKARATGözlerim sansür perdesi.Bensiz ruhuna kaç para biçtin?Hadi git,durma !...Görmezden geldim.Beni,benim önümde yerle bir ettin.

Here one can find the lyrics of the song Sansür Perdesi by Sagopa Kajmer. Or Sansür Perdesi poem lyrics. Sagopa Kajmer Sansür Perdesi text. Also can be known by title Sansur Perdesi (Sagopa Kajmer) text.