Xylina Spathia "O vasilias tis skonis (Ο βασιλιάς της σκόνης)" Songtext

Übersetzung nach:enit

O vasilias tis skonis (Ο βασιλιάς της σκόνης)

Εγώ ο μικρός, ο αμνός του θεούξεχασμένος στο νότο, γεννημένος αλλού.Ξέρω πάντα η Τροία θα `ναι μίλια μακριάκι η ωραία Ελένη θα `ναι τώρα γριά.

Βγαίνω στο δρόμο ορκισμένος να μπωστα παλάτια του ήλιου να μπορέσω να πωτο τραγούδι του τράγου με φωνή φονικήκαι να κλάψω μετά, να χαθώ στη σιωπή.

Ο βασιλιάς της σκόνης...

Θα περάσουν τα χρόνια, θα γυρίσει ο τροχόςόλα θα `ναι σαν πρώτα, όλα θα `ναι αλλιώς.Θα σε ψάχνω στους δρόμους που γυρνούσες, μα εσύθα `χεις γίνει σκιά, θα’ χουν όλα χαθεί.

Ένα βράδυ θα φέγγει το φεγγάρι τρελόθ’ απλωθεί η σκιά σου σ’ ένα δρόμο στενό.Τα ταξίδια, οι φίλοι, οι αγκαλιές, τα φιλιάσ’ ένα κόσμο θαμπό μακριά, μακριά.

Ο βασιλιάς της σκόνης...

Από του δράκου τη χρόνια, περάσαν χρόνιατώρα μπορεί να μην θυμάσαι τίποτααλλά η ρόδα της ζωής γυρνά αιώνιακαι μόλις λιώσουνε τα χιόνιανα `ρθεις να με βρεις.

Ο βασιλιάς της σκόνης...

Hier finden Sie den Text des Liedes O vasilias tis skonis (Ο βασιλιάς της σκόνης) Song von Xylina Spathia. Oder der Gedichttext O vasilias tis skonis (Ο βασιλιάς της σκόνης). Xylina Spathia O vasilias tis skonis (Ο βασιλιάς της σκόνης) Text. Kann auch unter dem Titel O vasilias tis skonis O vasilias tes skones bekannt sein (Xylina Spathia) Text.