Marchelo "Mamica" Songtext

Übersetzung nach:enitru

Mamica

Refren (Nensi):Ti bi da mi šapneš šta je to ljubav,ali ne smeš od mamice.Ti bi da me takneš samo kad skuvam ručak,a ja ne bih iz pidžamice.Ti stalno samo radiš i smeta ti gužva,a meni dolaze drugarice.I nemaš nerava da slušaš kad uzmem da kukam.Mama kriva je, u stvari, sve.Da nađem pos'o il' da kuvam i perem veš?Ko je još čuo taj program i plan? Ja ne.Sve ide bolje kad ti radiš za oboje.Nisam poput tvoje mamice, ne, ne...Briga me za vaše željice.Ja više volim sebe.

(Ministar)Krenimo od savremene žene:ona ne gubi vreme - ona gubi nevinost na vreme.Sa trin’est krene, do dvadesete već je profii kapira da se njene usluge jako cene.Ona neće na faks jer ne ume da misli,ona ne zna da kuva, ona neće da čisti,ona traži sponzora da plati putovanje,kupi kola, kupi kuću i - neće tu da stane.Sa druge strane, imamo fino vaspitane ortakekoji ne vole nikog drugog osim mame.Jer, mama zna da kuva i mami nije problemda usisa, da opere, da ispegla za orden.Al' ne shvata da od njega pravi degenerika…on ima smisao za posao i sumu na računukoja je velika… al’ ništa to ne vredi,kada je keva rodila sina Edipa… jebi ga.

Refren

(Nensi)Cura 21. veka:ono kao, urbana skroz,ekserima kucam kez na lice,duvam, cirkam, imam novi cirkon.Ali ovi momci današnji,stvarno ne znam šta im je:čim prođe muvanje,oni traže punjene paprike.Pa ej, zar da žuljam prstice?Ja sam suviše kul!Ti sisaj prst, a ja sad palim u klub!

(Marcelo)Moja keva je šef Svemira, nervira kad to negiraš:ona Noletu servira dok Limenog trenira!Ona kuva za Oliver Džejmija, ti svaki ručak kremiraš!Mene olako slušaš, ona ćaleta olukom prebija!Keva je pride najbolja riba igde - pitaj repere.Kažu: "Čelo de Facto, kako bi’ ti jeb'o mater, e!"Za nju baš orni, sva ta gomila...tata bi mi bio Čak Noris, da ga keva nije odbila.I - iznad kamina drži glave mojih bivših riba- bučne ih u pasulj da zamiriše, il' baci na tiganjnjihove lajave usne za večeru pikant.Jedna bivša joj rekla krivu reč. Otada je kriva.Iz invalidskih kolica zahvaljuje kevi što je živa,piše čestitke za Osmi mart - olovkom u zubima.I... i još je carskim rezom rodila cara sina,tako fino dete – pravi ponos i dika.

Refren

Hier finden Sie den Text des Liedes Mamica Song von Marchelo. Oder der Gedichttext Mamica. Marchelo Mamica Text.