Omega "Gyöngyhajú lány" Songtext

Übersetzung nach:elenfrplrosrtruk

Gyöngyhajú lány

Egyszer a nap úgy elfáradtElaludt mély, zöld tó ölénAz embereknek fájt a sötétŐ megsajnált, eljött közénkIgen, jött egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánÍgy lett a föld, az ég, zöld meg kék, mint régIgen, jött egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánLa-la-la…

A hajnal kelt, ó hazamentKék hegy mögé, virág közéKis kék elefánt mesét mesélSzép gyöngyhaján alszik a tényIgen, él egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánGyöngyhaj azóta rég édenkertben élIgen, él egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánLa-la-la…. (kétszer)

Mikor nagyon egyedül vagyLehull hozzád egy kis csillagHófehér gyöngyök vezessenekMint jó vándort fehér kövekIgen, hív egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánRánk vár gyöngye mögött, ég és föld közöttIgen, hív egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánRánk vár gyöngye mögött ég és föld közöttIgen, hív egy gyöngyhajú lány,Álmodtam vagy igaz talánLa-la-la….

Hier finden Sie den Text des Liedes Gyöngyhajú lány Song von Omega. Oder der Gedichttext Gyöngyhajú lány. Omega Gyöngyhajú lány Text. Kann auch unter dem Titel Gyongyhaju lany bekannt sein (Omega) Text.