O-Zone "Surpriză de anul nou (Sărbătorile de Iarnă)" Songtext

Übersetzung nach:enjaru

Surpriză de anul nou (Sărbătorile de Iarnă)

Hei, hou, vine anul nou,E mare bucurie pentru toți copiiiDe Crăciun bunelulA tăiat purcelulSărbătorile de iarnă

Să știi că nu ești singur de anul nou,Ceasul bate ding-dong,La mulți ani de la O-zone,Cu multă străduințăPuneți o dorințăSărbătorile de iarnă

Vreau zăpadă multă-n jurChiar în noaptea de CrăciunCele rele să se spele,Să uităm acum de ele,Fețe multe, luminoase,Să-ntâlnim la voi în case,Hei, hou, hei, hou - vine anul nou.

Refren:Ninge cu zâmbet în seara de Crăciun, dacă iubim,Lumea va fi o poveste în anul nou, dacă dorim,Doar sărbătorile iarnă, colindăm și vă hăim,Lumea devine o poveste, ninge cu zâmbete, vrem să iubim.

Sărbătorile de iarnă...

Steaua sus răsare, ca o taină mare,Steaua strălucește și lumii vestește,Că a venit O-zone, toată lumea în mișcare!Sărbătorile de iarnăMoș Crăciun, cu plete dalbe, încotro vrei s-o apuci,Ți-am cântat 'Florile dalbe', un cadou vreau să-mi aduci.Am o singură dorință, în anul nou ce-n ușă bate,Să uităm de suferință, să muncim, s-avem de toate!Și pe masă, și-n pahare, să simțim că-i sărbătoare,Hei, hou, hei, hou - vine anul nou.

Refren(2x)

Ninge cu zâmbet în noaptea de Crăciun,Lumea devine mai bună-n ajun, ningeDe sărbători, o poveste de iarnă am doritNinge, La mulți ani, Crăciun fericit...

Refren(2x)

Hier finden Sie den Text des Liedes Surpriză de anul nou (Sărbătorile de Iarnă) Song von O-Zone. Oder der Gedichttext Surpriză de anul nou (Sărbătorile de Iarnă). O-Zone Surpriză de anul nou (Sărbătorile de Iarnă) Text. Kann auch unter dem Titel Surpriza de anul nou Sarbatorile de Iarna bekannt sein (O-Zone) Text.