Beogradski Sindikat "Govedina" Songtext

Übersetzung nach:en

Govedina

Svako jutro isti kurac, kada otvorim novine,Doručak mi presedne k'o da hrsam pomije,Od tolike baronije, trange-frange ekonomije,Sve te silne promene svode se na obmane,Uzimala-davala, na pljugama spavala,Zbog akciznih sličica ubistva zataškavala,I dripaca navala, na suvarak alavaRaspodela stanova po kongresnim salama,A grad miriše na ćevape i kobasice,Audi se kupuje iz kasice prasice,Šta ste vi lasice? A mi slikari naivci?Opići se basket da bi ispali gotivci,To je isto marketing k'o OTADŽBINO, VOLIM TETri sekunde u reketu... Ministre, molim te!Znam te još od školice kad kupio si forice,A sada si na konju. Zadužen za pločice,Najobičnija boranija, što mnogo me ne zanima,Ajmo sada paljba! Da bih bljunuo po glavnima,Što rukovode kanalima oslobođenim carina,Firmama za izvoz oružja i malina,Aferama, skandalima sa bivšim generalima,Veselim bankarima s električnim gitarama,Što valjaju sve: PTT, cementare...A Bog te pita gde su sve te pare nestale!!!

Ref.Ajmo svi zajedno kao psi da lajemoAV AV AV AV AV AV AV AV AV AV AVAjmo svi zajedno funjare da karamoUNGH UNGH UNGH UNGH UNGH UNGH UNGH UNGHAjmo svi zajedno pijani da slavimoNA NA NA NA NA NA NA NA NA NA

Menjam kanal, skupština, talašika, komušina,Nosata orlušina me udara po ušima,Narkomane, puši ga! Znam te još od mitinga,Odelo si promenio al' ista si ti bitanga,Divi onog kiklopa, svakoj reci pritoka,Zajaho BG pa pobego iz istoga,Geje nova replika, eto lažnog ćetnika,Ko je jah'o popa? Galami sa tepiha,Nastala polemika o pravima pedera,U prvom planu dnevnika Žaretova perika,Opušteno, trenerka sa flekama od čvaraka,Na vešalici visi odelo... soma maraka,Nema premijera, znači brifing je kod Caneta,Iz privatnog fluhcojga maše nam iz šlafroka,[A sada Vesti dana...] Divim stig'o nam Solana,U ustima Havana, među nogama Svilana,Vamo viski za ortaka! Vice kožna jasa,I promoterke za novi sajt moga ministarstva,U skupštinskoj kafani, mrtav pijan Sami,Teši ga budala što na Pinku svira klavir,Ma olomi table, baki! Alavera Kavasaki,Dvesta na sat, s Bastovanom pozadi,A srpski Nostradamus, poznatiji k'o Labus,Predviđa još pet dina sviranja u falus!?

Ref.

Na Dvaespetom sedim zagledan u Dunav,I pitam se sada Ko nam sada kroji novi Ustav,Pitam se zašto nam je predsednik mutavI šta li Milo mulja... Jebem ga u usta!Dal' u pitanju je šverc banana ili pljuga,Dal' je prevozno sredstvo avion ili pruga,Dal' se roba plaća kešom il' prebijanjem duga,Dal' su partner žabari il' plemena s juga,A vlada bela kuga, sve je manje Srba,Sestro, da bi rodila trebaju ti muda,Da se odrekneš svega i da radiš kao konj,Ili obraz kao đon pa da vacariš fond,Da pričaš šuplje priče, vodiš duple knjige,U društvu kulturne elite sa osmehom gnjide,Što na poslovnoj večeri lažira k'o kečeri,Da se foliraš k'o Englez, kad dođu neki strendžeri,Da se odrekneš Guče, kajmaka i radze,A toleriseš Hrvate, Borku, gej parade,Ma, jebeš Levijeve dokumentarce,Nije me sramota što poreklom sam odavde.

Ref.

Džukački sindikat! Repovi sa Kosova!Nova govedina! Crna Gora, Vojvodina...

Hier finden Sie den Text des Liedes Govedina Song von Beogradski Sindikat. Oder der Gedichttext Govedina. Beogradski Sindikat Govedina Text.