Midenistis "Ola (Όλα)" Слова песни

Ola (Όλα)

Mεσάνυχτα, μάτια κόκκινα μισάνοιχταφυσικά σε κοιτώ πώς το κουνάς και ψήθηκα.Τσέκαρε, πέσιμο ενδέχεται να γίνειέρχεται, κολλάω πίσω σουτο σώμα σου φλέγεται.Μίλα μου, μην προκαλείςρουφώντας από τη μπίρα μουτι υπονοείς παίζεις βρώμικαθα λερωθείς, μπορείς;Μπορείς να με λερώσεις, κάν’ τοθες να με ξεσηκώσεις, απλώς βγάλ’ τοόχι έτσι, τελείως κάτω.

Μείνε στην πίσταDj παράτα τα φώτα, σβήσ’ ταχούφτωμα παίζει μες στο σκοτάδι, κλείσ’ ταμωρό μου, μέθυσεςιδρώτας είναι αυτός ή μήπως έχ**ες;Μωρό μου, έφυγες,σε ακολουθώ, παρακολουθώπίσω σου θα ξαναρθώκούνα τον κι εγώ θα στον χτυπώγ**ώ, έτσι μου αρέσει, σ’ αρέσει και σένα,τα χέρια όλοι ψηλά στον αέρα , ας γίνουμε ένα.

Άσε με μωρό να ξεσηκώσωάσε με να σε απογειώσωνα σου δώσω όσα θέλεις, όλα.Πιάσε με μωρό και ζάλισε μεχόρεψε με και ίδρωσε μεκαι σου δίνω όσα θέλεις, όλα.

Στοπ!Όλοι τα χέρια πάνω.Λοιπόν για δεςμη μιλάς και δώσ’ ταέχει πάρει φωτιά η νύχταμε μας τους δυο, αλήθειαβάζω τα χέρια μου στη μέση σουψιθυριστά φτάνουν στα αφτιά μουβρώμικες οι λέξεις σου, συνέχισε.Έτσι σ’ αρέσει εεε;να σε τρελαίνω, ναιμωρό μου κοίτα, είπα κοίταόχι, φίλα μεπρόσεξε με πάλι ξανά κράτησε με σφιχτάστα χέρια σου απόψε να…

Κι όσο νυχτώνειτόσο στην πίστα μένουμε μόνοικι όσο ο μπάρμαν τη λιώνει, με χουφτώνεινιώθω τα χέρια σου παντού να μπαίνουννιώθω τα νύχια σου να γδέρνουννιώθω να με τρελαίνουν.Ναι λοιπόν το θέλωαπόλαυση να φέρωστα πιο γλυκά σου μάτιαστο σώμα σου που με ανάβει.Άγγιξε με εδώ, πού αλλού θα σου πωκαι κάνε με να σε χαρώ.

Άσε με μωρό να ξεσηκώσωάσε με να σε απογειώσωνα σου δώσω όσα θέλεις, όλα.Πιάσε με μωρό και ζάλισε μεχόρεψε με και ίδρωσε μεκαι σου δίνω όσα θέλεις, όλα.

Здесь можно найти слова песни Ola (Όλα) Midenistis. Или текст стиха Ola (Όλα). Midenistis Ola (Όλα) текст. Также может быть известно под названием Ola Όla (Midenistis) текст.