Marchelo "Bol i Revolt" Слова песни

Bol i Revolt

(Eyo... svi vi koji drzite "De facto" u plejeru, hocu da sada pojacate ton.Jer ova stvar je specijalna stvar. Od Paracina za sve male gradove. Bol i Revolt.035 za celi svet. Svi znate svoju pricu. Marcelo i Dexstarr. Rhyme Animal.Za sve godine ponizavanja. Reci su suvisne.)

1. strofa (Marcelo):Sve vase reci su suvisne. Jasno je i bez:furas fens - slusas dens - na mene iskaljujes bes-tesno je!Paracin - provincija, k'o nocna mora:koncentracija dizela na kvadratnom metru - nigde gora,a od skora je fora: kozna jakna + "Diadora"...pravda nije sporna, al' je neosporno spora...Pa zivim kako se mora.Nema prilika za klinca iz komsiluka:eho podsmeha i, kao uteha, lirika.Velika razlika izmedju nasih svetova:vi ste finjaci - za vas smo ortaci i jabezveznjaci, ludaci, ulicari...vi bas ne kontate urbano?Ni ja ne kontam city-klub, pa ne znam sta je moderno.0-3-5. Sto vojnika s istog fronta.Sve sto imamo je kontra i srednji prst u ime revolta i bunta.Omladini Paracina svest i dalje kunta.Glavna atrakcija Lukas, OK Bend, Kurta & Murta....ovo je za nas i za sve druge male gradove,za sve nasminkane gadove i smradove!Zatvaraju nas kub na foru "jebes propalice!"...trikovi i smicalice da nas sutnu na ulice...I dalje furamo svoje: hardcore, bez zvuka mekoga!Serite i vredjajte, al' samo taknite nekoga!Kakvi su -takvi su, moji su! Dajem zivot za svakoga!Seljacine, niste vredni ni pogleda prekoga!Ja sam sve sto kazete da jesam - i jos gore od toga!...i da nisam - ipak jesam. Sta imam od toga?Kazes: dranker - dzanker - fikser i tableticar,izrod devedesetih, sektas, apokalipticar...U kurac krasan! Kosinice-zenice,sto sire zenice, u cudu slazu recenice traca...Sta smislis - to lupis. Dizel, da sve pare skupis,srce imas ili ga nemas - to ne mozes da kupis.

Refren (Marcelo):Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Rame uz rame i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Jedna ljubav za ulice i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Rame uz rame i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Srednji prst u vis! U srcu samo bol i revolt! (sta?)Bol i revolt, i samo bol i revolt! (sta?)Bol i revolt, i samo bol i revolt! (samo bol i revolt!)Bol i revolt, i samo bol i revolt!(...u srcu samo bol i revolt, osecam zlo...)

2. strofa (Dexstarr):Opet nista se ne menja. Osim silnog razocarenja,svaka sitnica me skenja. U nikog nemam poverenja.Zar da sledim tudja uverenja?Ako mora tako - dovidjenja!Cekam epilog unistenja svih buducih pokolenja...Suocen sa teskim lazima u sluzbi vaseg rezima,necu da skidam kapu zverima i ratnim profiterima,nekim ljudima sa mudima, drugim lepljivim prstima,herojima u skupim kolima, kao i njihovim poltronima!Gradom hodaju odrpanci, kucke, saneri, pijanci...Klinci deluju k'o stranci, jer ih kite zlatni lanci.Cerke mamine i tatine i ne znaju sta su batine:drolje vuku vucibatine, od bronze pa do platine...Homice - nastrane mladice uvek gledam ispod oka.Sto me mrzi takva stoka - stvarno zabole me djoka.Da dusu spasite od uroka i zbrisete od poroka,spremite brdo novcanica, pa pravac kod proroka.Procitacu niz splacina - novih novina iz novina.Gledacu slike jebacina k'o neka matora seljacina.Znacu razloge ludila sto idila nije pobedila.Koja vam sila daje krila? Gde se to istina sakrila?

Refren (Marcelo):Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Rame uz rame i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Jedna ljubav za ulice i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Rame uz rame i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Srednji prst u vis! U srcu samo bol i revolt!

3. strofa (Marcelo):Bogati cale i njegovi drugari opstinari nam skacu po kari,kvarni k'o karijes, i niko ne mari za nas bes...I mi smo necija deca! Buduci ljudi!Ludi svet nam sudi po nasoj garderobi a ne po cudi...A mene sad startuju neka nova lica na ulici.Pitaju kad ce album da mi zagnjure po muzici.Po mojoj muzici sve do juce pljuju, a sad me satro vole:juce niko - danas Marcelo... ne mogu da odole!Satro, druga vremena Pa gde ste do sad, pickice?Salonski pederasi, crvene cipelice, fensi-ribice:album stize i sad padate nicice, pticice...a ja sam isti, ne micem se, dicim se!!!Svi moji ljudi, znate ko ste: Goga, Piza, Zoka,cela ekipa iz starog bloka - odvali zvucnik, nek' roka!Ta stoka sto nas mrzi nek popizdi od zavisti!Uvek isti: pred Bogom cisti, sad prvi na top listi- zamisli!

Refren (Marcelo):Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Rame uz rame i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Jedna ljubav za ulice i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Rame uz rame i srednji prst za revolt.Sto vojnika - jedan front. Isti horizont.Srednji prst u vis! U srcu samo bol i revolt! (sta?)Bol i revolt, i samo bol i revolt! (sta?)Bol i revolt, i samo bol i revolt! (samo bol i revolt!)Bol i revolt, i samo bol i revolt!(...u srcu samo bol i revolt, osecam zlo...)

Bol i revolt, i samo bol i revolt!(...2003...) ... bol i revolt!Bol i revolt, i samo bol i revolt!(...Marcelo i Bassivity...) ... bol i revolt!Ekipa kluba tarantino: srednji prst za revolt!Moj covek Zion Selectah: srednji prst za revolt!0-3-5 Paracin: srednji prst za revolt!...i sve ulice Srbije: srednji prst za revolt!

Здесь можно найти слова песни Bol i Revolt Marchelo. Или текст стиха Bol i Revolt. Marchelo Bol i Revolt текст.