Vama Veche "Scrisorile" Слова песни

Перевод на:en

Scrisorile

"POSTA!!! POSTAAA!!! A VENIT POSTAAA!!!!Gavrila, Gavrila...Andrei Gavrila!Ai o scrisoare ba,Ti-am deschis-o eu, sa nu te obosesti!Culcat! Drept! Culcat! Drept! Culcat!Te-a parasit ba, aia a ta de la Bucuresti ba!Cica nu poate sa te-astepte un an...Da cine a zis ba Gavrila ca te-ntorci dupa un an...A?Taras ma...taraste-te ma... taras am spus ba! TARAS!Taraste-te ba daca vrei sa citesti...Vrei sa citesti? Taraste-te ma...Asa ba...Ba Gavrila ba...eu daca n-am citit...Nu m-am tarat niciodata!"

"Alo! Raluca?...."

"Draga Andrei, am decis sa te las,Am hotarat ca e cel mai bun pas,Te parasesc pentru altul mai bun,Nu pot s`astept..inc`un an e prea mult"

"Cuvintele astea imi musca din pieptStomacul se strange.. nu pot sa stau dreptInima`mi urla sa nu mai citescE mult prea tarziu.. nu pot sa ma oprescPamantul se`nvarte ochii mei ametesc...."

"Draga Andrei am decis sa te lasAm hotarat ca e cel mai bun pasTe parasesc pentru altul mai bun,Nu pot s`astept .. inc`un an e prea mult"

"Cuvintele astea imi musca din pieptStomacul se strange .. nu pot sa stau dreptInima`mi urla sa nu mai citescE mult prea tarziu .. nu pot sa ma oprescPamantul se`nvarte ochii meï ametesc.."

Здесь можно найти слова песни Scrisorile Vama Veche. Или текст стиха Scrisorile. Vama Veche Scrisorile текст.