Sagopa Kajmer "Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim" Слова песни

Перевод на:en

Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim

Yapılan her savaşta bir çıkar ve de imzalanan her barışta bir zarar varBiz, varımızı ortaya koysak yoğumuzla utanırız. Elimizdekini cebimize tıksak, tırsak kısrak savaşa havlu attıder ve sırıtırlar.Dalga bu devrin baş motivesi.Ne kadar güler ise düşman o kadar ağlatır seni,kendini geçmişteki geri adımlarından kurtar,ışık ileride parlar ve yamyamlar varburası dar.Her an önünde yar,Tanrılar sözlüğünde buna sınama denir,sınavın elbet sonu gelir,notuna göre bedelini öderiz bu geçmişin bu kesin.Zaten inancımız olmasa var olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?Ve bu zamanlama,kaderimizin yanlışı ya da doğrusu, olgusu yoktur,kukla duygusu, askıya alınan o insan bulgusu,tekrar edilen o geçmiş döngüsü,kara sis örtüsü; gölgelerin emaneti sen misin?Karanlıklar çöktüğünde gömülesi bedelin ve eskide kalan soğuk iklimlerin.Dostuna attığın tekmenin ya da hiçe saydığın ilahi adaletin bir sonucu olmalı bu da kesin,sen teksin takibinde geçmişin!

Nakarat

Geçmişi gölgeye teslim ettimve şimdi gölgeler takibimde,ardımda bir yığın manzara.Sorgusu başladı yarınınufukta gün batmakta,Her gelişin bir gidişi meçhule farzarz ederim sorgumu kesin.Gün dönümünde sıradaki gelsingölgemi karanlığa teslim edin.

Anlam veremediğim bir yığın manzara peşimize takılmışve cereyan eden çıkar savaşları kalbimizi yerinden çıkarmışya barış?...Minik ellerinizle yakaladığınız o büyük kelebekleriöldürebilirsiniz.Herşey cüsse değilyeterki küstürmeyin çocuğu,öldürmeyin kendinizi,yok oluşu simgeler umut katliamı,yarın bir kapıdır ve sen uykudan o kapıdan geçmek içinuyanırsın.İnsanların icadı kukla medeniyetinde herkesin bağlı olduğu bir ipi var,ipi tutan Tanrılar akıbetini sorgular,bulgular yargılarbir oyun gibidir adı yaşamaktır,ölümse oyunun sonudur.Her nedense oyunun sonu yok gibidir,bir gider biri gelir.Ve birini eler, siler kendini oyunun listesinden,simgelerde saklanır gidişinin nedenive her geçmiş gölgelere emanet edilir,gelecek sansüre maruz kalmış,belirsizdir.Bu nedenle seni takibe alan gölgelerdir.Sen yürüdükçe seni sorgular ve bir gün güneş batar. Geçmişi gölgeye teslim ettimve şimdi gölgeler takibimde,ardımda bir yığın manzara, sorgusu başladı.

Здесь можно найти слова песни Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim Sagopa Kajmer. Или текст стиха Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim. Sagopa Kajmer Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim текст. Также может быть известно под названием Gecmisi Golgeye Teslim Ettim (Sagopa Kajmer) текст.