Sagopa Kajmer "Bir Dizi İz" Слова песни

Перевод на:deen

Bir Dizi İz

Sagopa

Bak bu izler kalıcı, bıçaklar vardı sineme.Dayanır canım acılara, söylemeyin anneme.İzlerimdir gizlerim, yalnızken onları izlerim.Hepsi birini canlandırır, ben öldürürüm.İzlerime bakmayı sürdürürüm,Kendimi hatalarıma güldürürüm,Umutsuzluk çerağını söndürürüm,Dehh düldülüm (dehhh) yolun açık olsun yolunÖt bülbülüm duyulsun o güzel tonunYıllarımı paylaşan derince izler, beni izler.Onları bir görseydiler, solardı benizler.Ağlamaktan susuz kalırdı denizler.Eskideki ahmaklıklarım, geleceğimi temizlerÇorbamın tuzu biberi şaşkın, kaşıktan habersiz,Bak bir aşık gömülür kefensiz.Ölümden hızlı kaçar zaman sabırsızKimse değil ölümsüz herkes izli kimse değil izsiz herkes ıssız!

Nakarat:

Yaralara bak, bu birinin değil birilerininİzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekininHepimizin izi, bir dizi x2

Kolera

Sahte kahkahaların ortasında kalmışsamSoğuk tiplerden nezle kapmışsamBende onlar kadar kaypak olmuşsamTamam sen konuş ben susamSöylediklerim büyük amma, boyum bir tutamÇift taraflı testere kestikçe artar debdebeDüzlük olur ama engebe sen karışma dengemeBir gün izlerim geçer deme izlerin izler seniHer gün her sene yeni izler bırakırsın yineİçlerinde başlayıp gözlerinde sonlanıyor, ateşBilsen ne musibetlerim var ne nasihatlarımNe görmüşlüklerim var yok hiç görmemişliğimKimin için sade sesim bir kısar bir açarlarDeğerime paha biçerler bir biçer bir döverlerBir hiçi böyle gömerler düşün ne yapar Aliler ÖmerlerBiz ne yaptık böyle be beylerBoş iş boş şeylerBir şeyler bir şeyler

Nakarat:

Şu yaralara bak, bu birinin değil birilerininİzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekininHepimizin izi, bir dizi x2

Здесь можно найти слова песни Bir Dizi İz Sagopa Kajmer. Или текст стиха Bir Dizi İz. Sagopa Kajmer Bir Dizi İz текст. Также может быть известно под названием Bir Dizi Iz (Sagopa Kajmer) текст.