Dimitris Mitropanos "Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου)" Слова песни

Перевод на:en

Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου)

Περνάω, εκεί που σταματάει ο ουρανόςπου φεύγει η μέρα βιαστική γι' άλλο ταξίδιπώς να σε πιάσω που μπροστά μου είναι ο γκρεμόςκαι η σκιά σου παίζει ερωτικό παιχνίδι.

Περπάτησα στο δρόμο σου για να σε συναντήσωό,τι κι αν είχα σου 'δωσα χωρίς να σε γνωρίσω,περπάτησα στα χάδια σου που μου 'παν τα σημάδιαμα εσύ μου λείπεις μάτια μου και χάνομαι τα βράδια.

Περνάω, εκεί που τελειώνει η μοναξιάκαι τα πουλιά μου τραγουδούν τον ερχομό σουμα μπαινοβγαίνεις στ' όνειρό μου, εσύ, κρυφάκαι δε μ' αφήνεις για να δω το πρόσωπό σου.

Περπάτησα στο δρόμο σου για να σε συναντήσωό,τι κι αν είχα σου 'δωσα χωρίς να σε γνωρίσω,περπάτησα στα χάδια σου που μου 'παν τα σημάδιαμα εσύ μου λείπεις μάτια μου και χάνομαι τα βράδια.( χ2 )

Здесь можно найти слова песни Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου) Dimitris Mitropanos. Или текст стиха Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου). Dimitris Mitropanos Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου) текст. Также может быть известно под названием Perpatisa Sto Dromo Sou Perpatesa sto dromo sou (Dimitris Mitropanos) текст.