Dimitris Mitropanos "Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου)" Songtext

Übersetzung nach:en

Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου)

Περνάω, εκεί που σταματάει ο ουρανόςπου φεύγει η μέρα βιαστική γι' άλλο ταξίδιπώς να σε πιάσω που μπροστά μου είναι ο γκρεμόςκαι η σκιά σου παίζει ερωτικό παιχνίδι.

Περπάτησα στο δρόμο σου για να σε συναντήσωό,τι κι αν είχα σου 'δωσα χωρίς να σε γνωρίσω,περπάτησα στα χάδια σου που μου 'παν τα σημάδιαμα εσύ μου λείπεις μάτια μου και χάνομαι τα βράδια.

Περνάω, εκεί που τελειώνει η μοναξιάκαι τα πουλιά μου τραγουδούν τον ερχομό σουμα μπαινοβγαίνεις στ' όνειρό μου, εσύ, κρυφάκαι δε μ' αφήνεις για να δω το πρόσωπό σου.

Περπάτησα στο δρόμο σου για να σε συναντήσωό,τι κι αν είχα σου 'δωσα χωρίς να σε γνωρίσω,περπάτησα στα χάδια σου που μου 'παν τα σημάδιαμα εσύ μου λείπεις μάτια μου και χάνομαι τα βράδια.( χ2 )

Hier finden Sie den Text des Liedes Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου) Song von Dimitris Mitropanos. Oder der Gedichttext Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου). Dimitris Mitropanos Perpatisa Sto Dromo Sou (Περπάτησα στο δρόμο σου) Text. Kann auch unter dem Titel Perpatisa Sto Dromo Sou Perpatesa sto dromo sou bekannt sein (Dimitris Mitropanos) Text.