Traditional Songs "Vörösbort ittam az este" Слова песни

Перевод на:en

Vörösbort ittam az este

Vörösbort ittam az este,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Most is részeg vagyok tőle,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.A lábamon alig-alig állok,mégis szeretnek a lányok,Angyalom, ragyogom, szeretem a bort.

Fölment az én rózsám Pestre,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Újságárus lett belőle,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Másnak hordja az újságot,nékem a szomorúságot,Angyalom, ragyogom, szeretem a bort.

Vörösbort ittam az este,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Most is részeg vagyok tőle,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.A lábamon alig-alig-alig,mégis elhányok a falig,Angyalom, ragyogom, szeretem a bort.

Azt mondják, hogy beteg vagyok,angyalom, ragyogom, galambom.Mint az égő gyertya, fogyok,angyalom, ragyogom, galambom.Beteg az én szívem tája,Te vagy annak patikája,Angyalom, ragyogom, galambom.

Vörösbort ittam az este,angyalom ragyogom szeretem a bort.Fehéret iszom reggelre,angyalom ragyogom szeretem a bort.Részegen megyek én haza,(de) kijózanodom hajnalra,angyalom ragyogom szeretem a bort.

Здесь можно найти слова песни Vörösbort ittam az este Traditional Songs. Или текст стиха Vörösbort ittam az este. Traditional Songs Vörösbort ittam az este текст. Также может быть известно под названием Vorosbort ittam az este (Traditional Songs) текст.