Traditional Songs "Vörösbort ittam az este" testo

Traduzione in:en

Vörösbort ittam az este

Vörösbort ittam az este,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Most is részeg vagyok tőle,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.A lábamon alig-alig állok,mégis szeretnek a lányok,Angyalom, ragyogom, szeretem a bort.

Fölment az én rózsám Pestre,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Újságárus lett belőle,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Másnak hordja az újságot,nékem a szomorúságot,Angyalom, ragyogom, szeretem a bort.

Vörösbort ittam az este,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.Most is részeg vagyok tőle,angyalom, ragyogom, szeretem a bort.A lábamon alig-alig-alig,mégis elhányok a falig,Angyalom, ragyogom, szeretem a bort.

Azt mondják, hogy beteg vagyok,angyalom, ragyogom, galambom.Mint az égő gyertya, fogyok,angyalom, ragyogom, galambom.Beteg az én szívem tája,Te vagy annak patikája,Angyalom, ragyogom, galambom.

Vörösbort ittam az este,angyalom ragyogom szeretem a bort.Fehéret iszom reggelre,angyalom ragyogom szeretem a bort.Részegen megyek én haza,(de) kijózanodom hajnalra,angyalom ragyogom szeretem a bort.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Vörösbort ittam az este di Traditional Songs. O il testo della poesie Vörösbort ittam az este. Traditional Songs Vörösbort ittam az este testo. Può anche essere conosciuto per titolo Vorosbort ittam az este (Traditional Songs) testo.