Preslava "Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша)" Слова песни

Перевод на:elennlsrtr

Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша)

Казват, че отмъщават мъжете, а жените си отиват -вярвай, пробвала съм и двете, ала пак не мога без теб!Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера!Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай!

Припев:В два искаш ме при тебе, казвам "не"!В три горда съм, дори да ме боли!В пет плача, пия и разкъсвам се -ден, два, три, без изтрезняване!В два сетил се за мене - казвам "не"!Чао - видя ли само как отрязах те?В пет плача, пия и побърквам се!Пак ми липсваш!

Любов или инат ни е всичко? Искаш този, който нямаш!Този, който те прави на нищо, диагноза му е да полудее!Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера!Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай!

Припев: (х2)В два искаш ме при тебе, казвам "не"!В три горда съм, дори да ме боли!В пет плача, пия и разкъсвам се -ден, два, три, без изтрезняване!В два сетил се за мене - казвам "не"!Чао - видя ли само как отрязах те?В пет плача, пия и побърквам се!Пак ми липсваш!

Здесь можно найти слова песни Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша) Preslava. Или текст стиха Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша). Preslava Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша) текст. Также может быть известно под названием Nyama da ti pisha Nyama da ti pisha (Preslava) текст.