Gökhan Özen "İkimizde Kaybettik" Слова песни

Перевод на:arenfrru

İkimizde Kaybettik

ne zaman yagmur yagsa hep seni hatırlarımistanbul aglıyor bak aglıyor umutlarım

ama yürekler taştan duvardısöylenmemiş cok söz vardıbu adamı ne sandın sensenin için ölürdüm ben

bi savaş gibiydi sankibi sevdadan daha fazlakazanan da olmadıki sonunda

bi savaş gibiydi sankibi sevdadan daha fazlaikimizde kaybettik sonunda

ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarımdagılır gülüşlerim dagılır umutlarımyürekler tastandı söylenmemiş cok söz vardıbu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben

bi savaş gibiydi sankibi sevdadan daha fazlakazananda olmmadıki bak sonundabi savaş gibiydi sankibi sevdadan daha fazlaikimizde kaybettik bak sonunda

bi masal gibiydi sankibi sevdadan daha fazlabi avuc gözyası bıraktın ardından

bi masal gibiydisanki bi sevdadan daha fazlamutlu sonla bitmedi bak sonunda

Мы оба проиграли

ne zaman yağmur yağsa hep seni hatırlarımКогда идет дождь, я всегда вспоминаю тебя,istanbul ağlıyor bak ağlıyor umutlarımСтамбул плачет, посмотри, мои надежды плачут,

ama yürekler taştan duvardıНо сердца были как стены из камня,söylenmemiş çok söz vardıМногие слова были не высказаны.bu adamı ne sandın senЗа кого ты приняла этого человека?senin için ölürdüm benЯ бы умер ради тебя.

bi savaş gibiydi sankiЭто казалось войнойbi sevdadan daha fazlaБольше, чем любовью.kazanan da olmadıki sonundaПобедителей в итоге не было.

bi savaş gibiydi sankiЭто казалось войнойbi sevdadan daha fazlaБольше, чем любовью.ikimizde kaybettik bak sonundaПосмотри, мы оба проиграли.

ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarımКогда лицо мое улыбается, всегда вспоминаю тебя.dağılır gülüşlerim dağılır umutlarımРассеивается моя улыбка, распадаются мои надежды.ama yürekler taştan duvardıНо сердца были как стены из камня,söylenmemiş çok söz vardıМногие слова были не высказаны,bu adamı ne sandın senЗа кого ты приняла этого человека?senin için ölürdüm benЯ бы умер ради тебя.

bi savaş gibiydi sankiЭто казалось войнойbi sevdadan daha fazlaБольше, чем любовью.kazananda olmadıki bak sonundaПосмотри, победителей не было.bi savaş gibiydi sankiЭто казалось войнойbi sevdadan daha fazlaБольше, чем любовью.ikimizde kaybettik bak sonundaПосмотри, в конце мы оба проиграли.

bi masal gibiydi sankiЭто казалось сказкойbi sevdadan daha fazlaБольше, чем любовью.bi avuç gözyaşı bıraktın ardındanПосле себя ты оставила слезы в ладонях.

bi masal gibiydiЭто казалось сказкойsanki bi sevdadan daha fazlaБольше, чем любовью.mutlu sonla bitmedi bak sonundaПосмотри, это не закончилось счастливо.

Здесь можно найти Русский слова песни İkimizde Kaybettik Gökhan Özen. Или текст стиха İkimizde Kaybettik. Gökhan Özen İkimizde Kaybettik текст на Русский. Также может быть известно под названием Ikimizde Kaybettik (Gokhan Ozen) текст. На этой странице также содержится перевод и значение Ikimizde Kaybettik. Ikimizde Kaybettik перевод.