National Anthems & Patriotic Songs "Norge i rødt, hvitt og blått" Слова песни

Перевод на:en

Norge i rødt, hvitt og blått

Hvorhen du går i li og fjell,en vinterdag, en sommerkveldmed fjord og fossevell,fra eng og mo med furutrærfra havets bryn med fiskeværog til de hvite skjær,møter du landet i trefarvet drakt,svøpt i et gjenskinn av flaggets farveprakt.Se, en hvitstammet bjerk oppi heien,rammer stripen med blåklokker innmot den rødmalte stuen ved veien,det er flagget som vaier i vind.Ja, så hvit som det hvite er sneen,og det røde har kveldssolen fått,og det blå ga sin farve til breen,det er Norge i rødt, hvitt og blått.

En vårdag i en solskinnsstundpå benken i Studenterlundder sitter han og hun,to unge, nyutsprungne russ,to ganske nylig tente bluss,i 20 grader pluss.Hun er som en gryende forsommerdagsom farves av gjenskinnet av det norske flagg.Ja, så hvit som det hvite er kjolen,og så rødt som det rø' hennes kinn,hennes øyne er blå som fiolen,hun er flagget som vaier i vind.Han har freidig og hvitlugget panne,og en lue i rødt har han fått.Med en lyseblå tiltro til landetstår vår ungdom i rødt, hvitt og blått.

De kjempet både hun og han!Nå lyser seirens baunebrann,utover Norges land.Mot himlen stiger flagg ved flaggSom tusen gledesbål i dag,For alle vunne slag.Det knitrer som før over hytte og slott,Et flammende merke i rødt og hvitt og blått.Som et regnbuens tegn under skyen,Skal det evig i fremtiden stå.Se, det glitrer på ny over byen,I det røde og hvite og blå.La det runge fra gaten og torget,Over landet som nordmenn har fått:Du er vårt, du er vårt, gamle Norge!Vi vil kle deg i rødt, hvitt og blått!

Здесь можно найти слова песни Norge i rødt, hvitt og blått National Anthems & Patriotic Songs. Или текст стиха Norge i rødt, hvitt og blått. National Anthems & Patriotic Songs Norge i rødt, hvitt og blått текст. Также может быть известно под названием Norge i rodt hvitt og blatt (National Anthems Patriotic Songs) текст.