Antytila "Фортеця Бахмут" testo

Traduzione in:enru

Фортеця Бахмут

[Приспів:]Фортеця Бахмут,Всі молитви наші тут!І сердець сталевий Дух,І Герої незламних КрутЗ неба нам сил дають,Волю, вогонь і лють!Стіни горять в бою,Мамо, а я стою!Мамо, а я в строю!Нене, я борюсь!Знищу, і повернусь!

Зараз буде база...Вимикаєм біль, старі образи,Ось моє плече, я поруч, brother!..Ось вона напроти суне - зараза...Ось заходить з флангу, нова фаза,Працюєм спокійно! Як того вчили нас.Там наше завтра, за нашими спинами!І наші діти, батьки, родини там,І ті, що пішли "на щиті" побратими,Також за нашими спинами!..Нехай стрибає щур у загнаний кут,І палає заревом наш маршрут,Значить, є робота для наших рукТут! Тут!

[Приспів]

Зараз стане темно,І впаде в агонії кривавий демон,Значить, ми боролися не даремно!Значить, ми дотисли так шалено!Значить, все за планом, далі ранок,А з ним Перемога!Наостанок скажу лиш одне:Боятись - не гріх!Гріх - зрадити своїх!

[Приспів]

Qui è possibile trovare il testo della canzone Фортеця Бахмут di Antytila. O il testo della poesie Фортеця Бахмут. Antytila Фортеця Бахмут testo. Può anche essere conosciuto per titolo Fortecya Bakhmut (Antytila) testo.