Antytila "Фортеця Бахмут" Songtext

Übersetzung nach:enru

Фортеця Бахмут

[Приспів:]Фортеця Бахмут,Всі молитви наші тут!І сердець сталевий Дух,І Герої незламних КрутЗ неба нам сил дають,Волю, вогонь і лють!Стіни горять в бою,Мамо, а я стою!Мамо, а я в строю!Нене, я борюсь!Знищу, і повернусь!

Зараз буде база...Вимикаєм біль, старі образи,Ось моє плече, я поруч, brother!..Ось вона напроти суне - зараза...Ось заходить з флангу, нова фаза,Працюєм спокійно! Як того вчили нас.Там наше завтра, за нашими спинами!І наші діти, батьки, родини там,І ті, що пішли "на щиті" побратими,Також за нашими спинами!..Нехай стрибає щур у загнаний кут,І палає заревом наш маршрут,Значить, є робота для наших рукТут! Тут!

[Приспів]

Зараз стане темно,І впаде в агонії кривавий демон,Значить, ми боролися не даремно!Значить, ми дотисли так шалено!Значить, все за планом, далі ранок,А з ним Перемога!Наостанок скажу лиш одне:Боятись - не гріх!Гріх - зрадити своїх!

[Приспів]

Hier finden Sie den Text des Liedes Фортеця Бахмут Song von Antytila. Oder der Gedichttext Фортеця Бахмут. Antytila Фортеця Бахмут Text. Kann auch unter dem Titel Fortecya Bakhmut bekannt sein (Antytila) Text.