Paradosiaka (Greek Traditional Songs) "Lemóna (Λεμόνα)" testo

Traduzione in:deelentotr

Lemóna (Λεμόνα)

Σιτ' επέγνα ομάλια-ομάλια, είδα ορμάνια και λιβάδιαείδα ορμάνια και λιβάδια και σην άκραν τρέχ' πεγάδικαι ση πεγαδί' την άκραν έστεκεν δέντρον και μέγαν,έστεκεν δέντρον και μέγαν, τα νεράντζια φορτωμένονΈπλωσα να παίρω έναν κι εχολιάστεν η Λεμόνα.-Ντο χολιάσκεσαι, Λεμόνα; Πάσκ' ετσάκωσα κλαδόπον;Πάσκ' ετσάκωσα κλαδόπον, για εμάραινα φυλλόπον;Κι αν ετσάκωσα κλαδόπον, να τσακούται το χερόπο μ'Κι αν εμάραινα φυλλόπον, να μαραίνεται το ψόπο μ'.

Lemona

Usul usul yürürken, gördüm ormanları ve çayırlarıGördüm orman ve çayırları, köşede bir çeşme akıyorduÇeşmenin kenarında da uzun bir ağaç duruyorduUzun bir ağaç duruyordu, portakalla doluyduKaldırdım elimi almak için bir tane ve öfkelendi Lemona-Niye kızdın Lemona? Dallarını mı kırdım?Dalını mı kırdım yoksa yapraklarını mı ezdim?Dalını kırdıysam eğer, ellerim kırılsınEzdiysem yaprağını, ruhum ezilsin

Qui è possibile trovare il testo della canzone Lemóna (Λεμόνα) di Paradosiaka (Greek Traditional Songs). O il testo della poesie Lemóna (Λεμόνα). Paradosiaka (Greek Traditional Songs) Lemóna (Λεμόνα) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Lemona Lemona (Paradosiaka Greek Traditional Songs) testo.