Teodora "Onazi (Онази)" testo

Traduzione in:csenrotr

Onazi (Онази)

Виж ни само, полудели с тебе,да си мислим за любов по всяко време.Хайде смей се, но не си завиждам,ако се разчуе, че със теб се виждам.И да искам да избягам, вече няма на къде.Обичам те!

Припев:А онази да се мрази, не те опази,да си с мене ти избра.А онази нека да се мрази,тебе как да те обича не разбра. (х2)

Аз и разум? Аз такова нямамкато чуя, че нощта ти е свободна.Знам не трябва, но какво да правя?Искам теб и тази връзка неудобна.И да искам да избягам,вече няма на къде.Обичам те!

Припев:А онази да се мрази, не те опази,да си с мене ти избра.А онази нека да се мрази,тебе как да те обича не разбра. (х4)

A

Podívej se na nás, ty a já jsme se zblázniliCelou dobu přemýšlím o lásceMůžeš se zasmát, nezávidím tiKdyž budeš, tak budu s tebouI když nemám, kam utéct, tak tě miluji!

A ať se nenávidí, nemohl bys to vydržetVybral sis být se mnouA ať se nenávidíNevěděla jsem, jak milovat!

Já a moudrost? NemámKdyž víš, že jsi v noci sám, takVím, bych to neměla, ale mohu to udělatChci tě a chci tento tajuplný vztahI když nemám, kam utéct, tak tě miluji!

A ať se nenávidí, nemohl bys to vydržetVybral sis být se mnouA ať se nenávidíNevěděla jsem, jak milovat!

Qui è possibile trovare il testo della canzone Onazi (Онази) di Teodora. O il testo della poesie Onazi (Онази). Teodora Onazi (Онази) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Onazi Onazi (Teodora) testo.