Teodora "Onazi (Онази)" Слова пісні

Переклад:csenrotr

Onazi (Онази)

Виж ни само, полудели с тебе,да си мислим за любов по всяко време.Хайде смей се, но не си завиждам,ако се разчуе, че със теб се виждам.И да искам да избягам, вече няма на къде.Обичам те!

Припев:А онази да се мрази, не те опази,да си с мене ти избра.А онази нека да се мрази,тебе как да те обича не разбра. (х2)

Аз и разум? Аз такова нямамкато чуя, че нощта ти е свободна.Знам не трябва, но какво да правя?Искам теб и тази връзка неудобна.И да искам да избягам,вече няма на къде.Обичам те!

Припев:А онази да се мрази, не те опази,да си с мене ти избра.А онази нека да се мрази,тебе как да те обича не разбра. (х4)

A

Podívej se na nás, ty a já jsme se zblázniliCelou dobu přemýšlím o lásceMůžeš se zasmát, nezávidím tiKdyž budeš, tak budu s tebouI když nemám, kam utéct, tak tě miluji!

A ať se nenávidí, nemohl bys to vydržetVybral sis být se mnouA ať se nenávidíNevěděla jsem, jak milovat!

Já a moudrost? NemámKdyž víš, že jsi v noci sám, takVím, bych to neměla, ale mohu to udělatChci tě a chci tento tajuplný vztahI když nemám, kam utéct, tak tě miluji!

A ať se nenávidí, nemohl bys to vydržetVybral sis být se mnouA ať se nenávidíNevěděla jsem, jak milovat!

Тут можна знайти слова пісні Onazi (Онази) Teodora. Чи текст вірша Onazi (Онази). Teodora Onazi (Онази) текст. Також може бути відомо під назвою Onazi Onazi (Teodora) текст.