Mashrou' Leila "Ala Babu (على بابو)" testo

Traduzione in:deeneshetr

Ala Babu (على بابو)

بنام وبستدعيك بأحلامىبتخيل ايديك محل ايدىليش بركعلك ليش برجعلك بس تخنقنىليش بشفعلك ليش بخضعلك بس تحرقنىقول إنو برضيك كيف ما بيرضيكوبس يبوسك وين ببوسك بعدك بتتخيلنى

قلبى بيدق على بابك وبتشنقنى بالوتينقلبى بيرمينى أمام رجليك

كان نفسى احميك وتؤذينىكان نفسى أؤذيك وتحمينىمن عيوبى و ذنوبى و ندوبىبعيوبى وذنوبى وندوبى

قلبى بيدق على بابك وبتشنقنى بالوتينقلبى بيرمينى أمام رجليكدوب الليل بكأسي عشان أنامالصحو بلاك ما فيه سلام

قلبى بيدق على بابه وبيشتهى غيابهقلبى بيدق على بابه وبيلتهف عذابه

Bu Kapıda

Rüya görmek, sana yalvarmak için; uyuyorumEllerini ellerimde gezindiğini görmek içinBeni boğazlamana rağmen sana geri döndümBir zamanlar yaptığım gibi onun da seni memnun ettiğini söyleDudakları, benim dudaklarımın değdiği yerlere gidince, beni tadabiliyor musun söyle?

Kalbim senin kapında atıyorVe sen damarlarımla beni linç ediyorsunKalbim beni ayaklarına kapandırıyor

Seni korumak istemiştim ama sen beni incittin mi?Çatlaklarım, kabahatlerim ve yaralarımlaSeni incitmek istemiştim ama sen beni korudun mu?Çatlaklarım, kabahatlerim ve yaralarımdan

Kalbim senin kapında atıyorVe sen damarlarımla beni linç ediyorsunKalbim beni ayaklarına kapandırıyorGeceyi bardağıma erit, belki biraz uyku bulurumBiraz ağırbaşlı olsam ne fayda bu yalnızlıkta?

Kalbim onun kapısında atıyorVe onun yokluğunda zayıf düşüyorKalbim onun kapısında atıyorVe onun kaderinden istiyor

Qui è possibile trovare il testo della canzone Ala Babu (على بابو) di Mashrou' Leila. O il testo della poesie Ala Babu (على بابو). Mashrou' Leila Ala Babu (على بابو) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Ala Babu على بابو (Mashrou Leila) testo.