Skofka "Чути гімн" paroles

Traduction vers:enru

Чути гімн

[Приспів: 2x]В небі чистому чути грім,В небі свист, але чути гімн!В небі чистому мутний дим...Горить ліс, але чути гімн!

За нами правда, значитьВистоїм ми ваші вистріли!За нами правда, а їїНіяк не пристрелить!За нами правда, значитьВизволим село ми за селом!За нами правда, значитьМи з долин повиганям зло!

Ну, а поки будем бить васЗа Азов і Бучу!За Дніпрові кручі!За Ірпінь, який ти мучив!За лани квітучі!За Херсон - землю родючу!За Донбас получиш!За Чернігів неминуче!За ліси дрімучі!

За Хмельницького Богдана!За Франка Івана!І за Суми, і за храмиЗСУ прийде за вами!І за ночі, і за рани,За кожен тривожний ранок!За Харків і тюльпани!За Одесу маму!

За Рівне і Здолбунів,За Полтаву, Львів і пулі!За Київ, Луцьк, за Вінницю,За Миколаїв - дулі!За Чернівці, Черкаси,Тернопіль і Кривий Ріг,За Запоріжжя, і Житомир,І за Крим забуться, - гріх!

[Приспів]

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Чути гімн de Skofka. Ou les paroles du poème Чути гімн. Skofka Чути гімн texte. Peut également être connu par son titre CHuti gimn (Skofka) texte.