Skofka "Чути гімн" testo

Traduzione in:enru

Чути гімн

[Приспів: 2x]В небі чистому чути грім,В небі свист, але чути гімн!В небі чистому мутний дим...Горить ліс, але чути гімн!

За нами правда, значитьВистоїм ми ваші вистріли!За нами правда, а їїНіяк не пристрелить!За нами правда, значитьВизволим село ми за селом!За нами правда, значитьМи з долин повиганям зло!

Ну, а поки будем бить васЗа Азов і Бучу!За Дніпрові кручі!За Ірпінь, який ти мучив!За лани квітучі!За Херсон - землю родючу!За Донбас получиш!За Чернігів неминуче!За ліси дрімучі!

За Хмельницького Богдана!За Франка Івана!І за Суми, і за храмиЗСУ прийде за вами!І за ночі, і за рани,За кожен тривожний ранок!За Харків і тюльпани!За Одесу маму!

За Рівне і Здолбунів,За Полтаву, Львів і пулі!За Київ, Луцьк, за Вінницю,За Миколаїв - дулі!За Чернівці, Черкаси,Тернопіль і Кривий Ріг,За Запоріжжя, і Житомир,І за Крим забуться, - гріх!

[Приспів]

Qui è possibile trovare il testo della canzone Чути гімн di Skofka. O il testo della poesie Чути гімн. Skofka Чути гімн testo. Può anche essere conosciuto per titolo CHuti gimn (Skofka) testo.